Merve Kayaalp Kimdir?

Babasının ruhsatlı tabancası ile başına ateş eden Merve Kayaalp’in kim olduğu herkes tarafından merak ediliyor? Merve Kayaalp kimdir, kaç yaşında? İşte merak ettikleriniz haberimizde.

Merve Kayaalp Kimdir?

Merve Kayaalp babasının ruhsatlı silahı ile intihar ederek yaşamına son verdi. Oyuncunun acı ölü herkesi hüzne boğdu. Peki Merve Kayaalp kimdir?

Merve Kayaalp, 36 yaşındadır. Isparta Süleyman Demirel oyunculuk bölümünden mezun olmuştur. Merve Kayaalp "Sakarya Fırat", "Küçük Kıyamet", "Düşler ve Umutlar", "Elif", "Şeref Meselesi" ve "Savaşçı" gibi yapımlarla tanınmıştır.

Kayaalp, yaklaşık bir buçuk 1.5 yıl İstanbul Devlet Tiyatrosu'nda çalıştıktan sonra özel Tiyatro olan alternatif tiyatrolara geçmiştir. Sonrasında ekran deneyimine ise reklam projeleriyle başlamıştır.

Merve Kayaalp Kimdir?

MERVE KAYAALP NEDEN İNTİHAR ETTİ?
Muğla'nın Dalaman ilçesinde yaşayan sinema oyuncusu Kayaalp, babasına ait ruhsatlı tabanca ile başına ateş ederek yaşamına son verdi. Olay yeri inceleme ekiplerinin çalışmasının ardından Kayaalp'in cansız bedeni otopsi yapılmak üzere Muğla Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırıldı. Oyuncunun neden intihar ettiği henüz bilinmiyor.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler