Melissa Vargas kimdir? Boyu kaç?

A Milli Kadın Voleybol Takımı’nın dikkat çeken isimlerinden biri olan Melissa Vargas’ın hayatı merak ediliyor. Peki, Melissa Vargas kimdir? Detaylar haberimizde…

Melissa Vargas kimdir? Boyu kaç?

Filenin Sultanları'nın en dikkat çeken başarılı ismi Melissa Vargas kimdir? İşte merak edilenler haberimizde. Melisa Vargas kimdir? Boyu kaç?

Filenin Sultanları, 3 Eylül Pazar akşamı saat 21.00’de Sırbistan ile karşı karşıya geldi ve bu kez Sırbistan’dan rövanşı almayı başardı. Final maçında 41 sayı bulan Melissa Vargas Avrupa Şampiyonası’nın en değerli oyuncusu seçildi. Peki Melissa Vargas kimdir? Nereli ve kaç yaşında? İşte tüm merak edilenler…

Melisa Vargas kimdir? Boyu kaç?

Melissa, 16 Ekim 1999’da Küba’da dünyaya gelmiştir. 23 yaşındaki genç oyuncu Fenerbahçe kadın voleybol takımında forma giyiyor. Vargas, türk statüsüne geçmesinin ardından milli takımda da yerini aldı.

12 yaşında Küba’da alt yaş milli takımlarında serüvenine başlayan Vargas 2018-2019 sezonuyla Fenerbahçe’ye katıldı. 16 yaşında Eczacıbaşı’na 32 sayı aldı ve voleybol camiasında dikkat çeken isimlerden biri oldu.

Çekya’da sakatlanan Melissa Vargas tedavi için Küba’ya döndüğünde devlet koşullarından memnun olmadı ve bu nedenle Küba Federasyonu Melissa Vargas'ı "Ülkesine karşı hakaret ve disiplinsiz tavırlar" sebebi ya da suçuyla 2017 yılında milli takımdan 4 sene men etti. Başarılı isim İsviçre kulüplerinden biri olan Volero Zürih'e transfer oldu. Vargas İsviçre'ye "Sığınmacı" statüsüyle gelmişti. "Pişman değilim, dünyanın en iyi voleybolcusu olmak istiyorum" diyen Melissa Vargas'ın, o sene Fenerbahçe Opet'e transferi gerçekleşti.

Melisa Vargas kimdir? Boyu kaç? Fenerbahçe'ye geldiği ilk andan beri taraftarın sevgilisi olan isim Sırbistan Milli Takım antrenörü Zoran Terzic'in de gözdesi oldu. Yoğun bir çaba sonucu Vargas, Sırbistan vatandaşı oldu fakat FIVB ise Küba'nın izni olmadan milli takımda oynamasına izin vermedi.

2021 yılında Türk vatandaşlığı alan Vargas'a, 9 Nisan'da düzenlenen bir törende Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından kimlik verildi. Türk vatandaşlığına geçmesiyle Melissa olan ilk adını Türkçeleştirerek Melisa olarak değiştirdi.

Melissa Vargas’ın boyu kaç, kaç kilo?
Melissa Vargas 23 yaşında, 1,94 cm boyunda ve 76 kg ağırlığında.


Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler