Martin Caceres kimdir?

Juventus, Barcelona, Sevilla gibi kulüplerde kupalar kazanan başarılı oyuncu Martin Caceres kimdir? İşte Martin Caceres hakkındaki detaylar...

Martin Caceres kimdir?

MARTIN CACERES KİMDİR?

7 Nisan 1987 yılında Uruguay'ın Montevido kentinde dünyaya gelen Caceres'in tam adı Jose Martin Caceres Silva'dır.

1,80 boyunda stoper mevkisinde forma giyen futbolcu sağ ayağını kullanmaktadır.

Futbola Uruguay'da Defansor'un altyapısında başlamıştır. 2007 yılında Villereal'in dikkatini çeken oyuncu buraya transfer olmuş, bir sezon sonrada Rec. Huelva'ya gitmiştir. Buradaki performansının ardından dünya devi Barcelona'ya 16,5 Milyon Euro bedelle transfer olan Caceres, Juventus ve Sevilla kulüplerine kiralanmıştır.

2011 yılında 3 Milyon Euro bedelle Sevilla'ya transfer olan Caceres, yine Juventus'a kiralanmış, 2012 yılında da 8 Milyon Euro bedelle İtalyan devine transfer olmuştur. Juventus ile sözleşmesinin sona ermesi ile kulüpsüz kalan Uruguaylı stoper birçok kez Trabzonspor ile adı geçmiş, İstanbul'da da yöneticilerle transfer görüşmesi yapmasına rağmen kronik sakatlık iddiaları transferin önüne geçmişti.

Martin Caceres kimdir?

Sırasıyla Southampton, Hellas Verona, Lazio ve Juventus, Fiorentina, Cagliari forma giymiş ve son olarak İspanyol ekibi Levante'ye imza atmıştır.

Uruguay Milli takımı ile 112 kez karşılaşmaya çıkmıştır.

Kariyerinde 1 Şampiyonlar Ligi Şampiyonluğu, 1 La Liga Şampiyonluğu, 1 İspanya Kral Kupası Şampiyonluğu, 2 kez İtalya Ligi, 2 kez İtalya Kupası Şampiyonluğu, 1 kez de Copa America şampiyonluğu vardır.

Martin Caceres kimdir?

Özellikleri: Fiziği ile dikkatleri üzerine çeken Caceres, hava toplarında hakimiyeti ve geriden oyun kurabilme özelliği ile dikkatleri üzerine çekmektedir.

Kariyerinde 21 kez sakatlık geçirdi.

Bugüne kadar kendisi  için 32 Milyon Euro bonservis bedeli ödendi.

Martin Caceres'in La Liga kariyerinden kesitler:

Martin Caceres kimdir?

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Biyografi