Kuşum Aydın Kimdir?

Kuşum Aydın kimdir, nerelidir, kaç yaşındadır? İşte Kuşum Aydın hakkındaki tüm detaylar...

Kuşum Aydın Kimdir?

KUŞUM AYDIN KİMDİR?

Asıl adı Muharrem Aydın Uğurlular olan ve Kuşum Aydın lakabıyla bilinen sanatçı, 1 Temmuz 1966 tarihinde İstanbul'da dünyaya gelmiştir.

Kuşum Aydın Kimdir?

KARİYERİ:

1998 yılında çıkardığı Mutlu Yıllar Kuşum adlı albümünün ardından aldığı Kuşum Aydın lakabının yanı sıra, Papyon Aydın ve Şeker Aydın olarak da bilinmektedir. Yükseköğrenimini yapmak için Marmara Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Seramik Cam Bölümüne giren Aydın Uğurlular, daha sonra Tekstil Sanatları Bölümüne geçerek buradan mezun olmuştur. Ardından, yönetici olma idealiyle İstanbul Üniversitesi İşletme bölümünde eğitimi almıştır. Bir süre Milano’ya giderek tekstil üzerine staj yapan Aydın, Türkiye’ye döndüğünde kısa bir süre tekstil alanında işletmecilik yapmıştır.

Müzik yaşamına stüdyolarda vokallik yaparak atılan Aydın Uğurlular, kariyerini kulüp sahnelerinde devam ettirmiştir. Sunduğu sabah ve öğle kuşağı televizyon programlarıyla popülerliğini artıran şarkıcı, bu sırada çıkardığı albümlerle de ses getiren çalışmalara imza atmıştır.

Kuşum Aydın Kimdir?

ÖZEL HAYATI:

Kuşum Aydın, ilk evliliğini 2008 yılında Tülay Çakır ile Almanya'da yapmıştır. Çift, 2013 yılında boşanmıştır. 21-22 yaşlarında İsviçreli sevgilisinden bir çocuğu olması konusunda şüphelenen Aydın, durumu Yasemin Bozkurt ile paylaşmış fakat bir sonuca varamamışlardır. Müge Anlı'ya başvuracağını ifade etmiştir.

ALBÜMLERİ:

1995 Aydın Havası, 1998 Mutlu Yıllar Kuşum, 2000 Kanki, 2005 Kırmızı Kart, 2009 Şeker, 2010 Pardon Canım Aydın Ben, 2011 Evlenme, 2017 Kaymaklı Pasta, 2017 Doğum Günü Şarkısı, 2019 Moda

İşte Kuşum Aydın'ın bazı fotoğrafları;

Kuşum Aydın Kimdir?

Kuşum Aydın Kimdir?

Kuşum Aydın Kimdir?

Kuşum Aydın Kimdir?

Kuşum Aydın Kimdir?

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler