Hüseyin Tatlı Kimdir?

İbrahim Tatlıses'in kardeşi olan Hüseyin Tatlı kimdir, nerelidir, kaç yaşındadır? İşte hakkındaki tüm detaylar...

Hüseyin Tatlı Kimdir?

HÜSEYİN TATLI KİMDİR?

Hüseyin Tatlı, 1973 yılında Mersin'de dünyaya gelmiştir. Aslen Şanlıurfa’lıdır. Sekiz kardeşin en küçüğüdür. Tatlı, abisi İbrahim Tatlıses’in kendisine baktığında babamı hatırlıyorum dediğini söylemiştir.

Hüseyin Tatlı Kimdir?

KARİYERİ:

Müziğe ilkokul yıllarında okuldaki şarkılara eşlik ederek başlamıştır. Sesinin güzelliği okul yönetimi tarafında fark edilince okul korosunun başına geçmiştir. Okul sonrası küçük eğlence mekanlarında şarkılar söylemiş sonrasında sesinin farklılığı çevresi tarafında hissedilince bu işi profosyonel olarak yapması gerektiği söylenilmiştir. Bunun üzerine sahnelere adım atmıştır.  İlk albümü 2000 yılında Varlığın Yeter, 2016 yılında Bil İstedim ve Pardon isimli albümleri ile müzik piyasasındaki yerini amıştır.

Günümüzde abisi ile kırgınlıkları olduğu medya’da sıkça gündeme gelmektedir. Bir röportaj’da abisinin kendisinin şarkıcı olmasını istemediğini, hatta bir dizide rol verdiğini ancak 4. bölümde kendisini öldürdüğünü açıklamıştır. Keşke İbrahim Tatlıses’in kardeşi olmasaydım, o zaman daha iyi yerlerde olabilirdim açıklaması ile gündeme gelmiştir.

ÖZEL HAYATI:

Bugüne kadar iki kez evlenen sanatçının Asya isminde bir kızı ve Can isminde de bir oğlu vardır.

ALBÜMLERİ:

Varlığın Yeter, Bil İstedim, Pardon, Can'ım

Hüseyin Tatlı Kimdir?

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler