Hazal Tektaş Kimdir?

Kadın cinayetlerinden birisi olan Hazal Tektaş kimdir, nerelidir, kaç yaşındadır? İşte Hazal Tektaş hakkındaki tüm detaylar...

Hazal Tektaş Kimdir?

HAZAL TEKTAŞ KİMDİR?

Hazal Tektaş, birlikte olmak istediği iddia edilen Mehmet Ali Atış tarafından Esenler Otogar Bağlantı Yolu'nda yolun karşısına geçmek üzereyken başından vurularak 19 Ekim 2020 tarihinde hayatını kaybetmiştir. İkili arasında çıkan tartışma sonucu Mehmet Ali Atış yanında bulunan tabanca ile Tektaş'a ateş ederek hayatını kaybetmesine sebep olmuştur. 

Hazal Tektaş Kimdir?

HAZAL TEKTAŞ OLAYI NEDİR?

Esenler, Otogar Bağlantı Yolunda gece saat 00.15 sıralarında meydana gelen olayda Mehmet Ali Atış ile Hazal Tektaş arasında tartışma çıkmıştır. İkili arasındaki tartışmada Hazal Tektaş'ın bulunduğu yerden kalkarak kaçmaya çalıştığı öne sürülmüştür. Genç kadın, yolun karşısına geçtiği esnada peşinden gelen Mehmet Ali Atış belinden çıkardığı tabanca ile Hazal Tektaş'a ateş etmiştir. 

Açılan ateş sonucu başından yaralanan Tektaş, kanlar içinde yere yığılmıştır. Bu sırada silahlı saldırıyı düzenleyen Mehmet Ali Atış ise aynı tabanca ile başına da ateş ederek olay yerinde yaşamını yitirmiştir. Yoldan geçen vatandaşlar durumu hemen polis ve sağlık ekiplerine haber vermiştir. Kısa sürede olay yerine gelen sağlık ekipleri Hazal Tektaş'a ilk müdahaleyi yaparak en yakın hastaneye kaldırmış ancak hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybemiştir.

Hazal Tektaş Kimdir?

MERHUME HAZAL TEKTAŞ'IN ARKADAŞININ AÇIKLAMASI:

Olayın ardından açıklamalarda bulunan Hazal Tektaş'ın arkadaşı G.A., Hazal Tektaş'ın en büyük hayalinin üniversite okumak olduğunu belirterek, "Katili ile Hazal bir dönem aynı iş yerinde çalıştılar. Çocuk Hazal'a platonik olarak aşıktı. Sürekli ölüm tehditleri, anneni aileni öldürürüm diyerek yanına çağırıyordu. Olay günü de yine öyle olmuş. Hazal'da mecburen gitmiş. Yanında silah varmış. Öldürmeyi planlamış, kızın kafasına iki el ateş etmiş. O platonik aşık yüzünden oldu bunlar." şeklinde konuşmuştur.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Biyografi