Gizem Güven Kimdir?

Gizem Güven kimdir, nerelidir, kaç yaşındadır? İşte tüm detaylar...

Gizem Güven Kimdir?

GİZEM GÜVEN KİMDİR?

Gizem Güven,31 Aralık 1993 tarihinde Ayşen-  Mustafa Güven çiftinin kızı olarak İstanbul'da dünyaya gelmiştir.

Güven, 3 yaşından itibaren reklam filmlerinde rol almış, ayrıca sinema filmi dublajı yapmıştır. Televizyonda ise ilk olarak Temiz Aile Temiz Gelecek adlı dizide 20 bölüm oynamıştır. Bu projenin ardından İki Arada dizisinde Özge karakterini canlandırmıştır. Bu yıllarda reklam çalışmalarına da devam etmiş ve Akbank, Melodi, Bugün, Şampiyon gazete ekinin reklamlarında oynamıştır. 5 yaşından 17 yaşına kadar LC Waikiki giyim markasının mankenliğini yapmıştır.

2002 yılında başlayan Sihirli Annem dizisinde Ceren karakteri ile uzun yıllar devam ederek hafızalara kazınmıştır. 2006 yılında Sihirli Annem dizisinin bitmesinin ardından Selena dizisinde Leyla karakterini canlandırmıştır. İlköğretim eğitimini Özel Koza Kolejinde tamamlayıp, Özel Beykent Koleji Sosyal Bilimler Lisesi'ni kazanarak lise eğitimine burada devam etmiştir. Lise yıllarında Sihirli Annem dizisinin tekrar başlamasıyla Ceren karakteriyle ekranlarda bulunmaya devam etmiştir. Bu dizinin bitmesinin ardından okuluna ağırlık vererek üniversite sınavlarına hazırlanmaya başlamış, kısa dönem çizim kursunda eğitim almıştır. Ayrıca bu süre içerisinde dublaj yapmaya da devam etmiştir. Beykent Üniversitesi Endüstri Ürünleri Tasarımı Bölümü'nü yüzde yüz başarı bursu ile kazanmıştır. Üniversitede ilk yılını başarı ile tamamlayan Güven, eğitimine devam etmektedir. Yeni projesi Yedikule Hayat Yokuşu dizisinde Ayfer karakterini canlandırarak ekranlara geri dönmüştür. 2015 yılında 'Ne Münasebet' adlı dizide Ayça karakterini canlandırmıştır.

DUBLAJ ÇALIŞMALARI:

Lilo ve Stiç 1-2, Yüzüklerin Efendisi İki Kule, Son Peygamber, Kayıp Balık Nemo, Sürüsüne Bereket 

OYNADIĞI REKLAMLAR:

Ülker Rondo Biskuvi, Kinder Bueno, Bosch, Moxie girlz, Flo, Anadolu Hayat, Coca Cola, Colgate 

ROL ALDIĞI DİZİLER VE FİLMLER:

İki Arada, Sihirli Annem, Selena, Yedikule Hayat Yokuşu, Ne Münasebet 

ÖZEL HAYATI:

Güzel oyuncu, eylül ayında Futbolcu Caner Turp ile nikah masasına oturacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler