Furkan Andıç kimdir, nerelidir, kaç yaşındadır?

Her Yerde Sen dizisinin oyuncu kadrosunda bulunan başarılı oyuncu Furkan Andıç kimdir, nerelidir, kaç yaşındadır? işte tüm detaylar...

Furkan Andıç kimdir, nerelidir, kaç yaşındadır?

FURKAN ANDIÇ KİMDİR?

4 Nisan 1990 yılında İstanbul'da dünyaya gelen Furkan Andıç, aslen Trabzon Akçaabatlı'dır. Bilgi Üniversitesi Radyo ve Televizyon Programcılığı okurken yatay geçişle Yeditepe Üniversitesi Görsel İletişim ve Tasarım Bölümü'nden mezun olmuştur. Küçük yaşlarda başladığı basketbolda Darüşşafaka, Pamukspor, Işık Spor ve Marmara Koleji'nin yıldız genç takımlarında oynamıştır.

Kolej Günlüğü dizisi ile ilk oyunculuk deneyimini yaşayan Furkan Andıç, Umutsuz Ev Kadınları, Aşk Ekmek Hayaller, Yağmurdan Kaçarken, Kaçak Gelinler, Tatlı İntikam, Kırgın Çiçekler, Meryem, Damat Takımı gibi dizi ve filmlerinde rol almıştır. Son olarak Her Yerde Sen dizisinde Aybüke Pusat ile birlikte 'Demir Erendil' karakteriyle başrolde oynamaktadır.

Demir Erendil karakteri hakkında: "Zeki, titiz, kuralcı bir adam. Genç yaşında oldukça başarılı projelerle dünya çapında adından söz ettiren bir yönetici olan Demir için başarı her şeyden önde gelir. Kuralcı ve sert görünümünün altında ise çok merhametli bir adam gizlidir.  Çocuk yaşta aldığı yaraların üstüne aşk hayatında yaşadığı kalp kırıklığı onu böyle sert ve savunmacı bir adam yapmıştır. En büyük amacı ise babasından daha başarılı ve dirençli olup çocukken kaybettiklerini geri almaktır. Bu amaca ulaşmak için geldiği İstanbul’da deli dolu bir kız olan Selin ile aynı evde yaşamaya mecbur kalır.  Bundan sonra hayatını kontrol etmek oldukça zorlaşacaktır…  Kendini korumak ve amacına ulaşmak için evde ve işte kendi kurallarını koymak üzere diretirken Demir ne kadar reddetse de kalbinin kilitleri bir bir açılacaktır."

Furkan Andıç kimdir, nerelidir, kaç yaşındadır?

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Biyografi