Feyza Altun Kimdir?

Aktivist Avukat Feyza Altun kimdir, nerelidir, kaç yaşındadır? İşte Feyza Altun hakkındaki tüm detaylar...

Feyza Altun Kimdir?

FEYZA ALTUN KİMDİR?

Feyza Altun, 1987 yılında İstanbul'da dünyaya gelmiştir.

Feyza Altun Kimdir?

KARİYERİ:

Marmara Üniversitesi Hukuk Fakültesi'nde eğitimini tamamlyan Feyza Atun, kendisini "Avukat, Feminist Aktivist, Filantrop, Yazar" olarak tanımlamaktadır. Tarafsız Çalışan Anneler Platformu'nun kurucusu olan aktivist avukat, “Kadının Fenni” isimli kitabıyla da tanınmaktadır.

Fox TV ekranlarında yayınlanan "Ne Seninle Ne Sensiz" adlı programında danışman avukat olarak yer almıştır. Geçtiğimiz yıllarda bir duruşmaya 7 aylık bebeğiyle girmesiyle haberlerde ve sosyal medyada büyük ses getiren Feyza Altun, aynı zamanda muhalif yönüyle tanınmaktadır. Birçok kadın ve çocuk istismarı davasında da vekil olmuştur.

Günümüzde, Altun Hukuk & Danışmanlık bürosunda avukatlık mesleğini devam etmektedir. Ayrıca CHP İstanbul İl Hukuk Komisyonu "Kadın Haklarından Sorumlu Başkan Yardımcısı"’dır. Altun, İngilizce, Fransızca ve Farsça bilmektedir.

Feyza Altun Kimdir?

CİNSEL TACİZ OLAYI:

Altun, Twitter hesabından henüz 7 yaşındayken bir akrabası tarafından cinsel tacize uğradığı itirafında bulunmasıyla gündeme gelmiştir. Olayı geçen sene ortaya çıkardığını belirten Feyza Altun, “O yüzden arkadaşlar hangi kadın ve erkek, çocukluğuna dair böyle bir şey anlatsa inanırım. Kimi unutmaya çalışır kimi anlatmaya korkar. Ben senelerce terapi gördüm. Hala yazarken elim ayağım titriyor. Ben ona aynı acıyı yaşatacağım çünkü tek isteğim pişmanlık görmekti, özürdü.”

ÖZEL HAYATI:

Feyza Altun, İlker Sungurlar ile evlidir. Çiftin oğlu vardır.

Feyza Altun Kimdir?

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Biyografi