Ferda Kaynar Kimdir?

Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisinin Hanife Kadıoğlu karakteri kimdir, nerelidir, kaç yaşındadır? İşte tüm detaylar...

Ferda Kaynar Kimdir?

FERDA KAYNAR KİMDİR?

Ferda Kaynar, 1975 yılında Trabzon’da dünyaya gelmiştir.

EĞİTİMİ VE KARİYERİ:

İlkokul ve Ortaokul eğitimini Rize’de tamamlayan Kaynar, ortaokul dönemindeyken Fen Bilgisi öğretmeninin teşviği ile tiyatroya başlamıştır. Küçük yaşlardan itibaren tiyatro ile ilgilenmiş hatta evde kendi yazdığı senaryolara annesini dahil ederek tiyatro yapmıştır.Samsun 19 Mayıs Üniversitesi Kimya Mühendisliği Bölümü’nden mezunudur. Üniversitenin tiyatrosunda tiyatroya devam etmiş, 1999 yılında mezun olmasına 1 dönem kala Düş Evi oyuncuları ile tanışarak orada çalışmaya başlamıştır. 2000 yılından bu yana profesyonel tiyatro yapmaktadır.

Mezuniyetin ardından hem mesleğini yapmış 8 sene kadar özel bir şirkette kimyager olarak çalışmış, hem de Düş Evi Tiyatrolarında işe başlamıştır. Günümüzde Samsun Büyükşehir Sanat Merkezi’nde Tiyatro oyuncusu olarak da çalışmalarını sürdüren başarılı isim ayrıca sinema ve dizilerde rol almaktadır.

ÖDÜLLERİ:

Direklerarası Seyirci Ödülleri
Rotary Kulüp Yılın Başarılı Sanatçısı Ödülü
Cumhuriyet Kadınları Derneği Başarı Ödülü ve daha bir çok ödülün de sahibi olmuştur.

ÖZEL HAYATI:

2001 yılında Düşevi Oyuncuları Genel Sanat Yönetmeni Cem Kaynar ile dünyaevine girmiştir.Çiftin bu evliliğinden Yağmur isminde kızları vardır.

ROL ALDIĞI DİZİLER:

Sevdaluk ve Yeni Gelin isimli dizilerde rol almıştır. 2019 yılında ise Show Tv ekranlarında yayınlanan Kuzey Yıldızı İlk Aşk isimli dizinin oyuncu kadrosuna dahil olan oyuncu, dizide Hanife karakterine hayat vermektedir.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Biyografi