Erol Köse Kimdir?

Erol Köse kimdir, nerelidir, kaç yaşındadır? İşte Erol Köse hakkındaki tüm detaylar...

Erol Köse Kimdir?

EROL KÖSE KİMDİR?

Erol Köse,1965 yılında Zülfü- Abdülkadir Köse çiftinin oğlu olarak Elazığ'da dünyaya gelmiştir.

KARİYERİ:

Altı yaşındayken Ankara'ya giden Erol Köse, Ankara'da Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde okurken tesadüfen müzik sektörüne girmiştir. Birinci sınıftayken derslerin kendisine basit gelmesiyle bir arkadaşıyla Amerikan Kültür'de dans kursuna başlamıştır. Burada, Erşan Başbuğ'la tanışmışlardır. Başbuğ, kendisine "Sen Şarlo'ya benziyorsun bir şov hazırlayalım seninle." demesiyle hobi olarak şov dünyasına gimiştir. Böylece, ortaya Komedi Dans Üçlüsü çıkmıştır.

KOMEDİ DANS ÜÇLÜSÜ:

Komedi Dans Üçlüsü, Köse dışında Hakan Rullas ve Murat Akkaya'dan oluşmaktaydı ve çeşitli şarkılardan aldıkları bölümleri birbirlerine ekleyerek danslarıyla birlikte bir sahne şovu yapmaktaydı. Şovun TRT ekranlarında yayınlanmasının ardından grup popüler olmaya başlamıştır. İstanbul gazinocuları, gruba ilgi göstermeye başlamış bunun üzerine Köse dışındaki grup üyeleri okulu yarıda bırakmışlardır. Köse ise okulu bırakmamasının nedenini ailesine verdiği söz olduğunu belirtmiştir.Grup üyeleri sonradan Komedi Dans Üçlüsü olarak İstanbul'a gelmiş, sekiz yıl aktif olduktan sonra dağılmıştır.

Erol Köse, grubun dağılmasıyla sektörde nasıl kalacağını düşünürken Deniz Arcak, kendisi için albüm yapmasını istemesiyle yapımcılık kariyerine başlamıştır. Ayna'yla 1996-2002 yılları arası yapımcılığa devam etmiş ve Türkiye'de dönemin en önemli prodüktörlerinden biri haline gelmiştir. Önceleri TVem' UçanKuşTV'de günümüzde ise Tgrt Haber'de magazin programlarında yorumculuk yapmıştır.

Yapımcılık kariyeriyle çalıştığı kişilerin ünlü olmasıyla Yeşim Salkım, eşi Hakan Uzan'ın Köse ile tanışmak istediğini belirtmiş ve Uzan'la görüşen Köse, Uzan'ın müzik şirketinde ortaklık teklifi almıştır. Erol Köse, şirkete %51 payla ortak olmuştur. Uzanlarla birlikte Rumeli konserlerini yapmaya başlamıştır. 1,5 sene Uzan'larla ortaklık yapmıştır. Bu ortaklıktan Nez piyasaya sürülmüştür. Cem Uzan ile tanıştıktan sonra kendisine Genç Parti milletvekilliği adaylığı önerilmiş fakat seçimler sonrası partinin yeterli oy sayısını alamamasıyla Köse, milletvekili olamamıştır.

Erol Köse, ayrıca bir kere topuğundan bir kere de iki kurşunla bacağından olmak üzere iki kere vurulmuştur. 2011'deki bir konuşmasında vurulma olayı için "Kimseye boyun eğmem bu vurulma olayından önce de mafyaya haraç vermediğim için vuruldum." sözlerini kullanmıştır.

ÖZEL HAYATI:

İlk evliliğini Ajlan Köse ile yapan Erol Köse'nin bu evliliğinden Dijan Nazlan isminde bir kızı vardır. Çift, 2005 yılında boşanmıştır. İkinci kez nikah masasına 2015 yılında Fulden Çetindoğan ile oturmuş ve sonrasında ayrılmışlardır. Ayrıca Erol Köse geçmişte ünlü popçu Gülşen ile de aşk yaşamıştır.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Biyografi