Emir Berke Zincidi Kimdir?

Bir dönem Öyle Bir Geçer Zaman Ki dizisiyle gündem olan Emir Berke Zincidi kimdir, nerelidir, kaç yaşındadır? İşte hakkındaki tüm detaylar...

Emir Berke Zincidi Kimdir?

EMİR BERKE ZİNCİDİ KİMDİR?

Emir Berke Zincidi, 5 Ekim 2005 yılında Sevgi- Berkant Zincidi çiftinin oğlu olarak dünyaya gelmiştir. 

Emir Berke Zincidi Kimdir?

KARİYERİ:

Emir Berke Zincidi, 2 yaşında anne ve babası tarafından bir ajansa yazdırılmış ve pek çok reklam filminde oynadıktan sonra Öyle Bir Geçer Zaman ki adlı dizi için iki yüz çocuk arasından seçilerek dizide Osman Akarsu karakterini canlandırmıştır. Dizide iki oyuncu koçu tarafından rolüne hazırlanan Zincidi, pedagog eşliğinde çekimlere katılmıştır. 2012'nin Eylül ayında yayınlanmaya başlanan dizinin üçüncü sezonunda Osman karakterinin on yıl sonraki hali canlandırılmıştır ve Emir Berke Zincidi'nin yerini Gün Koper almıştır. Bu rol ile "Ayakligazete.com 2010 Yılı Televizyon Yıldızları" ödül töreninde "Yılın En İyi Çocuk Oyuncusu" ödülünü almıştır. 2014'ten itibaren Küçük Ağa dizisinde Mehmet Can Acar (Küçük Ağa) karakterini canlandırmıştır. Aynı zamanda Disney Channel isimli çocuk-gençlik kanalında da bir yarışmanın özel bölümünde yer almıştır. 2015 yılının Şubat ayından itibaren Garanti Bankası'nın Bonus reklamlarında yer almıştır. Aynı yıl Erler Film yapımı Bir Deniz Hikayesi dizisinde Deniz rolüne hayat vermiştir.

Emir Berke Zincidi Kimdir?

OYNADIĞI FİLMLER:

Hititya: Madalyonun Sırrı

ROL ALDIĞI DİZİLER:

Bu Kalp Seni Unutur mu?, Öyle Bir Geçer Zaman ki, Küçük Ağa, Bir Deniz Hikayesi, Arka Sokaklar, İkizler Memo-Can   

Emir Berke Zincidi Kimdir?

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Biyografi