Ece Mumay Kimdir?

Son dönemlerin popüler şarkıcılarından birisi olan Ece Mumay kimdir, nerelidir, kaç yaşındadır? İşte Ece Mumay hakkındaki tüm detaylar...

Ece Mumay Kimdir?

ECE MUMAY KİMDİR?

Ece Mumay, 12 Ağustos 1998 tarihinde İstanbul'da dünyaya gelmiştir. Aslen Siirtlidir.

Ece Mumay Kimdir?

KARİYERİ:

İstanbul Teknik Üniversitesi Türk Müziği Devlet Konservatuvarı mezunu olan Ece Mumay, okulun ilk iki yılında kemençe üzerine eğitim almış, okulun son yılında ise Gitar Bölümü'ne geçmiştir. Almış olduğu gitar eğitiminin ardından okulu bitirmiştir. Youtube'de paylaşmış olduğu şarkılarla birlikte dikkatleri üzerine çekmiştir. TRT1 kanalında yayınlanan sabah programına davet edilerek burada da canlı şarkılar söylemiştir.

Bir süre sonra YouTube'de takipçi sayısı artmış ve söylemiş olduğu "Vazgeç Gönül" isimli Cover 66 milyondan daha fazla kişi tarafından dinlenmiştir. Tekli parçalarının ardından 2018 tarihinde bandrollü albüm çıkartmış olan Ece Mumay, bu ilk albümüne "Odamdan" adını vermiştir. Albüm Pasaj müzik firması tarafından çıkartılmıştır. Albümde ön plana çıkan iki parça bulunmaktadır. Bu parçaların ilki "Belki Bir Gün" isimli şarkı diğeri ise "Bir Vedayla Bir Ömür" isimli parçalardır. En son olarak 2020 yılında "Galaksi" isimli tekli bir şarkı çıkartmış olan ünlü ismin şarkısı YouTube'de en çok dinlenen şarkılar arasında yer almıştır.

Seslendirmiş olduğu Ax Piş Te Yar adlı şarkı ile tanınmaya başlayan Ece Mumay,ın Galaksi isimli şarkısı YouTube’da 213 milyonun üzerinde dinlenilmiştir. 14 Şubat’ta Sevgililer Gününe özel İsmail YK ile Dokuz Mevsim adında bir şarkı çıkarmıştır.

Sosyal medya hesaplarını düzenli olarak kullanan Ece Mumay, yabancı diller arasında ise Almanca ve İngilizce dillerine hakim olan bir isimdir.

ALBÜMLERİ:

Odamdan (2018)

Ece Mumay Kimdir?

TEKLİLERİ:

"Dark in the Night" (feat. Sadrican Sağdur) (2018), "Söyle" (2019), "Hırka" (2019), "Uçurtma" (Taladro ile) (2019), "Ansızın" (Akustik) (2020), "Senden Sonra" (2020), "Bir Vedayla Bir Ömür" (Akustik) (2020), "Sen Diye Diye" (Akustik) (2020), "Vurulmuşam" (Akustik) (2020), "Galaksi" (2020), "Ax Pişti Te Yar" (2020), "Sade Kahve" (2020), "Rüyalara Sor" (Akustik) (Mustafa Ceceli ile) (2021), "Hengame" (2020), "Dokuz Mevsim" (Akustik) (İsmail YK ile) (2021), "Peri" (2021), "Olmadı" (Velet ile) (2021), "Haja Te Min Tû Ne" (2021), "Heba" (2021)

İşte Ece Mumay'ın bazı fotoğrafları;

Ece Mumay Kimdir?

Ece Mumay Kimdir?

Ece Mumay Kimdir?

Ece Mumay Kimdir?

Ece Mumay Kimdir?

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Biyografi