Ece Dağıstan Kimdir?

Ünlü piyanist Fazıl Say'ın eşi Ece Dağıstan kimdir, nerelidir, kaç yaşındadır? İşte Ece Dağıstan hakkındaki tüm detaylar...

Ece Dağıstan Kimdir?

ECE DAĞISTAN KİMDİR?

Ece Dağıstan, 1976 yılında İzmir'de dünyaya gelmiştir.

Ece Dağıstan Kimdir?

KARİYERİ:

Ece Dağıstan, 1987 yılında Dokuz Eylül Üniversitesi İzmir Devlet Konservatuvarı’na girerek Vedat Çorbacı ve Seçil Akdil'in öğrencisi olmuştur. 1993 yılında eğitimine Viyana Müzik Akademisi’nde "Konser Piyanistliği" ve de “Müzik Pedagojisi” bölümlerinde, Prof. Noel Flores ve Prof. İnci Hausler Altınok ile devam etmiştir. Birçok karma ve tek resitallere katılmıştır. Yaklaşık 4 senedir, rock müzisyeni olan Teoman'ın akustik projesi olan "Yavaş Yavaş"ın da piyanistidir.

ÖZEL HAYATI:

Ece Dağıstan, uzun süredir birlikte olduğu dünyaca ünlü piyanist Fazıl Say ile 2019 yılında İtalya’nın Milano kentinde hayatını birleştirdi. Türkiye Cumhuriyeti Milano Başkonsolusu Özgür Uludüz’ün kıydığı nikahın şahitliğini yakın dostları Kadir Dursun ve Haldun Demirhisar yaparken, Ece Dağıstan’ın nikah şahitliğini ise yakın arkadaşları Esra Erlevent ve Hande Yılmaz yaptı. Türkiye’nin Milano Başkonsolosluğu’nda kıyılan nikaha çiftin yakın dostları katıldı.

Ece Dağıstan Kimdir?

İşte Ece Dağıstan'ın bazı fotoğrafları;

Ece Dağıstan Kimdir?

Ece Dağıstan Kimdir?

Ece Dağıstan Kimdir?

Ece Dağıstan Kimdir?

Ece Dağıstan Kimdir?

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler