Ebru Şahin kimdir? Kaç yaşında ve nerelidir? Yüz Yıllık Mucize Harika 

Yüz Yıllık Mucize dizisinde adından söz ettiren oyunculardan biri olan Harika rolüne hayat veren Ebru Şahin merak ediliyor. Ebru Şahin kimdir? Kaç yaşında ve nerelidir? Yüz Yıllık Mucize Harika ve daha fazlası bu sayfada…

Ebru Şahin kimdir? Kaç yaşında ve nerelidir? Yüz Yıllık Mucize Harika 

Yüz yıllık Mucize dizisi Star TV ekranlarında yayınlanmaya başladı. Dizide adından söz ettiren isimlerden biri de harika karakterine hayat veren Ebru şahin oldu. Ebru Şahin kimdir? Kaç yaşında ve nerelidir? Yüz Yıllık Mucize Harika ve bütün detaylar haberimizde…

Ebru Şahin kimdir? Kaç yaşında ve nerelidir? Yüz Yıllık Mucize Harika 

Perşembe akşamları ekranlara gelen ve yayınlanan ilk bölümü ile heyecan yaratan Yüz Yıllık Mucize dizisinde başrolde Harika karakterine hayat veren Ebru şahin rol alıyor. Şahin adından söz ettirirken kim olduğu merak ediliyor. Bu konuda çeşitli kaynaklardan aramalar yapılıyor.  

HARİKA: Hukuk fakültesini bitirmiş, fakat avukat olmak yerine, roman yazarı olmak isteyen; hayat dolu, neşeli, dobra, dürüst ve cesur bir genç kadındır. Onu ve kız kardeşini, Halası Süreyya büyütmüş; yeğenleri, halaları ve babaannesiyle, birlikte konakta yaşar. Liseden beri tanıdığı Cem’le nişanlıdır.

Ebru Şahin kimdir? Kaç yaşında ve nerelidir? Yüz Yıllık Mucize Harika 

Ebru Şahin kimdir?

18 Mayıs 1994 tarihinde İstanbul'da doğdu. İstanbul Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesinden mezun olduktan sonra oyunculuk eğitimi aldı. İlk kez 2016 yılında Kan Parası filminde rol aldı. 2016-2017 yılları arasında İstanbullu Gelin, 2018 yılında ise Yasak Elma adlı dizilerde yer aldı. Asıl tanınırlığını 2019 yılında yayın hayatına başlayan Hercai adlı dizide canlandırdığı Reyyan karakteri ile elde etti. 2020 yılında düzenlenen 46. Altın Kelebek Ödül Töreninde En İyi Kadın Oyuncu ve Yıldızı Parlayanlar ödüllerinin sahibi oldu. Şuursuz Aşk filminde başrolü İsmail Hacıoğlu ile paylaştı. 2021 yılında Atv ekranlarında yayınlanan Destan adlı dizide Akkız karakterine hayat verdi. 1 Temmuz 2022 tarihinde basketbolcu Cedi Osman ile Makedonya'da evlenmiştir.

Rol Aldığı Projeler;
2019 – Hercai (Reyyan) (TV Dizisi)
2018 – Yasak Elma (Hira) (TV Dizisi)
2017 – İstanbullu Gelin (Burcu) (TV Dizisi)
2017 – Savaşçı (Didem) (TV Dizisi)
2017 – Babam (Nilüfer) (Sinema Filmi)
2016 – Kan Parası (Sinema Filmi)

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Biyografi