Derya Bedavacı kimdir? Derya Bedavacı hangi şarkıları besteledi ve hangi sanatçılara verdi?

Show TV’de yayınlanan Güzel Günler dizisinde Derya Bedavacı sürprizi yaşandı. Derya Bedavacı kimdir? Derya Bedavacı hangi şarkıları besteledi ve hangi sanatçılara verdi? İşte detaylar…

Derya Bedavacı kimdir? Derya Bedavacı hangi şarkıları besteledi ve hangi sanatçılara verdi?

Show TV’de ekranlara gelen ve kısa sürede çok sayıda izleyiciye erişen Güzel Günler dizisinde Derya Bedavacı sürprizi yaşandı. Derya Bedavacı kimdir? Derya Bedavacı hangi şarkıları besteledi ve hangi sanatçılara verdi? Bütün ayrıntılar haberimizde…

Derya Bedavacı kimdir? Derya Bedavacı hangi şarkıları besteledi ve hangi sanatçılara verdi?

Her hafta Pazar saat 20:00’de ekranlara gelen Güzel Günler’de Binnur Kaya, Ecem Erkek, Leyla Tanlar, Zeynep Çamcı, Olgun Toker, Burak Dakak, Oya İloğulları, Orkuncan İzan, Duygu Köse ve Yıldıray Şahinler ve Seray Gözler rol alıyor. Dizinin yönetmen koltuğunda Osman Taşçı otururken, dizinin senaryosu Selin Tunç imzasını taşıyor.

Son yayınlanan bölümde sürpriz bir isim yer aldı. Diziye Derya Bedavacı konuk oldu. Bu gelişme sonrasında Müzisyen Derya Bedavacı’nın kim olduğu merak edilmeye başlandı. Bedavacı hakkında çeşitli kaynaklardan aramalar yapıldı. 

Derya Bedavacı kimdir? Derya Bedavacı hangi şarkıları besteledi ve hangi sanatçılara verdi?

DERYA BEDAVACI KİMDİR?

Derya Bedavacı, 1981 yılında Sivas'ta doğdu. 7 çocuklu bir ailenin 3. çocuğu olan Derya Bedavacı, küçük yaşlarda ailesiyle birlikte İzmir'e gelmiş ve ailesiyle birlikte bir süre İzmir'de yaşamını sürdürmüştür.

Liseyi tamamladıktan sonra İzmir'de çeşitli mekanlarda solistlik yapmaya başladı. Solistliğe devam ederken bir yandan da Ege Üniversitesi Devlet Türk Müziği Konservatuarı bölümünü kazandı. Lisans eğitimini başarıyla tamamlayan Derya Bedavacı, bir yandan solistliğe devam ederken bir yandan da yüksek lisans eğitimini tamamlamış oldu.

Derya Bedavacı, davulcu ve baterist olan Murat Bedavacı ile evlendi. İzmir'de yaşayan çift, birlikte sahne alıyorlar. Çiftin bu evlilikten Ada Su ismini verdikleri bir kız çocuğu dünyaya geldi.

aşarılı bir sanatçı olma yolunda devam eden Derya Bedavacı, birçok ünlü sanatçıya da bestelediği şarkılarını verdi. Bunlardan en çok bilinenleri Hakan Altun'un seslendirdiği "Saki", Ferhat Göçer'in seslendirdiği "Sanane" ve son olarak da Kubat'ın seslendirdiği "Buram Buram" ve "Veda" şarkıları Derya Bedavacı'ya aittir.

Derya Bedavacı'nın 2018 yılında çıkardığı ilk bestesi "Yıllanmış Eşya" şarkısı büyük ilgi gördü ve bir yılın ardından Hakan Altun ile birlikte seslendirdikleri "Kavuşmalıyız" şarkısı geniş kitlelere ulaşmasını sağladı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler