Ceyda Düvenci Kimdir?

Güzel oyuncu Ceyda Düvenci kimdir, nerelidir, kaç yaşındadır? Hangi projelerde yer almıştır? İşte Ceyda Düvenci hakkındaki tüm detaylar...

Ceyda Düvenci Kimdir?

CEYDA DÜVENCİ KİMDİR?

Ceyda Düvenci,16 Nisan 1977 tarihinde İsmail ve Zümrüt Düvenci'nin tek çocuğu olarak Bursa'da dünya gelmiştir. Düvenci'nin babası Selanikli, annesi ise Kırklarelilidir.

Kadıköy Anadolu Lisesi ve Marmara Üniversitesi İktisat Fakültesi mezunudur.

Ceyda Düvenci Kimdir?

KARİYER HAYATI:

Ceyda Düvenci, 1995 yılında Kandemir Konduk'un Palavra Aşklar adlı TV dizisiyle oyunculuğa ilk adımı atmıştır. 1997 yılında Star TV'nin düzenlediği güzellik yarışmasında Türkiye 3. güzeli seçilmiştir. Üçüncü olduğu açıklandığında inanılması güç duygular yaşayan Ceyda Düvenci için o anlar şöhret kapılarının aralandığı andır. İlk iş olarak Şebnem Dönmez'in sunduğu 'Sabah Şekerliği'nin sunuculuğunu devralmıştır.

Çeşitli kurslara giden Düvenci, önce "Zalim" dizisinde Mahsun Kırmızıgül'le başrolü paylaşmıştır. Ardından Hale Soygazi ve Özlem Tekin'le birlikte oynadığı Sil Baştan ile iyi kadrolu, eli yüzü düzgün ama kısa ömürlü "Kasırga İnsanları" ve "Maki" projelerinden yer almıştır. Kanal D'de yayınlanmış olan Binbir Gece dizisinde "Bennu" karakterine hayat vermiştir. Ceyda Düvenci, oynadığı tiyatro oyunlarında da çok başarılı olmuş, 3. Türden Yakın İlişkiler adlı oyundaki rolü ile Selim Naşit Ödüllerine komedi dalında en iyi kadın adayı gösterilmiştir. 2008 yılında da Sinan Tuzcu'nun yazdığı "Sürmanşet" isimli oyunda sahne almıştır. Düvenci yönetmenliğini Uğur Yücelin yaptığı TMC yapımı Ejder Kapanı adlı filmde pavyon şarkıcısını oynamıştır. 

Ceyda Düvenci Kimdir?

Güzel oyuncu, son olarak 2011'de başlayan yapımcısı Fatih Aksoy olan,önce Kanal D (2011-2012),ardından FOX Tv (2013-2014) kanalına transfer olan Umutsuz Ev Kadınları adlı dizide 4 çocuk annesi Elif adlı karakteri canlandırmıştır. Dizi 19 Haziran 2014'te final yapmıştır. 2015 yılında Tv8 kanalında yayınlanmaya başlayan Maral adlı dizide rol almıştır. Daha sonra Tv8'de yayınlanan Buyur Bi'De Burdan Bak adlı komedi programında sunuculuk yapmıştır. Ayrıca Uncharted oyunundaki Elena karakterini seslendirmiştir.  

ÖZEL HAYATI:

İlk evliliğini 2000 yılında, oyuncu Kaan Girgin ile yapmıştır. Bir süre oyunculuğa ara vermiştir. Çift, 2002 yılında boşanmıştır.

Güzel oyuncu Ceyda Düvenci, 17 Ağustos 2008 yılında iş adamı Engin Akgün ile dünya evine girdi. Bu evlikten Melisa Nur adında bir kız çocuğu bulunmaktadır. İkili, 4 Şubat 2013 tarihinde yollarını ayırmıştır.

2015'te oyuncu Bülent Şakrak ile evlenip oğlu Ali'yi dünyaya getirmiştir.

Ceyda Düvenci Kimdir?

ROL ALDIĞI FİLMLER:

Ejder Kapanı, Bir Varmış, Bir Yokmuş, Hoşgeldin Hayat, Abdülhamit Düşerken, Her Şey Çok Güzel Olacak

ROL ALDIĞI TİYATRO OYUNLARI:

Sürmanşet, Ayşe Opereti, 3.Türden Yakın İlişkiler

Ceyda Düvenci Kimdir?

ROL ALDIĞI DİZİLER:

8. Gün, Babam ve Ailesi, Maral: En Güzel Hikayem, Aşkın Kanunu, Umutsuz Ev Kadınları, Şen Yuva, Binbir Gece, Hasret, Maki, Kasırga İnsanları, Sil Baştan, Zalim, Hastayım Doktor, Öyle Bir Sevda ki, Dikkat Bebek Var, Böyle mi Olacaktı, Baba, Babam Olur musun, Canlı Hayat, Çiçek Taksi, Affet Bizi Hocam, Son Kumpanya, Tatlı Kaçıklar, Deli Divane, Köstebek, Palavra Aşklar

TELEVİZYON PROGRAMLARI:

Buyur Bi'De Burdan Bak , Doktorum, Bizim Evde Ne Oluyor, Çocuk Deyip Geçme, Bir Başka Gece, Lezzet Saati, Şimdi Sıra Sende, Seç Bakalım, Sabah Şekerleri, Cici Kızlar, Life Style

Ceyda Düvenci Kimdir?

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler