Münevver Karabulut'un katili Cem Garipoğlu Kimdir? Garipoğlu yaşıyor mu?

Tekrar gündeme gelen Münevver Karabulut'un katili Cem Garipoğlu kimdir, yaşıyor mu? İşte hakkındaki tüm detaylar...

Münevver Karabulut'un katili Cem Garipoğlu Kimdir? Garipoğlu yaşıyor mu?

CEM GARİPOĞLU KİMDİR?

Cem Garipoğlu, 29 Ekim 1991 tarihinde Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu tarafından el konulan Sümerbank’ın ortaklarından Mehmet Nida Garipoğlu ve Makbule Tülay Garipoğlu’nun dört çocuğundan ikincisi olarak dünyaya gelmiştir. İş insanı Hayyam Garipoğlu'nun yeğenidir.

Garipoğlu’nun hayatı, Sümerbank’ın TMSF’ye el koyması ve babasının 18 ay hapse girmesiyle değişmiştir. Baba Garipoğlu, çocuklarının çok iyi bir eğitim almasını arzu etmiş ve hapse girdiği dönem oğlu Cem Garipoğlu’nu yurtdışına göndermiştir. 12 yaşında yurtdışına çıkan Garipoğlu Fransa’da yatılı bir okulda eğitim görmeye başamış ve 17 yaşına kadar Rusça, İngilizce, İspanyolca ve Çince öğrenmek için ülke değiştirmiştir. Sonrasında temelli olarak Türkiye’ye dönmüştür. 2007 yılında annesi evlerinin tam karşısındaki Bahçeşehir Yıldızlar Kolejine’ne yazdırmıştır. Okulunda pek uyum gösteremeyen ve rehber öğretmen ile sık sık vakit geçiren Garipoğlu, disiplinin ağır gelmesi yüzünden 2008 Şubat ayında bir başka okula geçiş yapmıştır.

MÜNEVVER KARABULUT CİNAYETİ:

Cem Garipoğlu, lise öğrencisi sevgilisi Münevver Karabulut’u 3 Mart 2009 tarihinde vahşice öldürmüştür.

CEM GARİPOĞLU ÖLÜMÜ:

Yargılandığı davanın sonucunda 24 yıl hapis cezasına çarptırılan Cem Garipoğlu, 10 Ekim 2014 tarihinde Silivri'deki kapalı cezaevi koğuşunda intihar edip ölü olarak bulunmuştur. Ancak şimdilerde ise kendisinin Çin'de görüldüğüne dair söylentiler vardır.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Biyografi