Cem Cücenoğlu kimdir, nerelidir, kaç yaşındadır?

Her Yerde Sen dizisinin oyuncu kadrosunda bulunan Cem Cücenoğlu kimdir, nerelidir, kaç yaşındadır? İşte tüm detaylar...

Cem Cücenoğlu kimdir, nerelidir, kaç yaşındadır?

CEM CÜCENOĞLU KİMDİR?

1976 yılında Ankara'da dünyaya gelen Cem Cücenoğlu, Müjdat Gezen Sanat Merkezi Konservatuvarı Batı Müziği Piyano Bölümü'nde oyunculuk eğitimi almıştır.

1999 yılında yer aldığı Deli Yürek dizisi ile ekran karşısına ilk kez çıkan Cem Cücenoğlu, Hayat Bağları, Hastayım Doktor, Gurbet Kadını, Cennet Mahallesi, Yabancı Damat, Sen misin değil misin, Ah Polis Olsam, Arka Sokaklar, Gülpare, Kuzey Rüzgarı, Akasya Durağı, Çılgın Kanal, Dürüye'nin Güğümleri, Ustura Kemal, Poyraz Karayel, Şevkat Yerimdar ve Ege'nin Hamsisi, dizilerinde rol alan oyuncu son olarak Her Yerde Sen dizisinde 'Muharrem Usta' karakterine hayat vermektedir.

Muharrem Usta karakteri hakkında: "Şirketteki her işten sorumlu usta başıdır. Yoktan belirir, her yerdedir. Bir görünüp bir kaybolmalarına, tuhaf hallerine şaşırsalar da herkes durumu kabullenmiştir. Muharrem Usta herkesin çekindiği, sözü dinlenen kulağı kesik mahalle kabadayısı gibi biridir. Az konuşur, eli ağırdır."

Oynadığı Filmler: Yazı Tura, Son Osmanlı Yandım Ali, Dinle Neyden, Deli Dumrul Kurtlar Kuşlar Aleminde, Ertuğrul 1980, Sen Benim Herşeyimsin

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Biyografi