Birkan Sokullu Kimdir? Kaç yaşında ve nerelidir? Yüz Yıllık Mucize Mehmet, Eşref, Kemal 

Yüz Yıllık Mucize ile ekranlara geri dönen Birkan Sokullu adından söz ettiriyor. Birkan Sokullu Kimdir? Kaç yaşında ve nerelidir? Yüz Yıllık Mucize Mehmet, Eşref, Kemal ve daha fazlası bu sayfada.

Birkan Sokullu Kimdir? Kaç yaşında ve nerelidir? Yüz Yıllık Mucize Mehmet, Eşref, Kemal 

Star TV ekranlarında yayın hayatına başlayan Yüz Yıllık Mucize kısa sürede adından söz ettirmeyi başardı. Dizide Mehmet, Eşref, Kemal karakterlerine hayat veren Birkan Sokullu da merak edilen isimler arasında yer aldı. Birkan Sokullu Kimdir? Kaç yaşında ve nerelidir? Yüz Yıllık Mucize Mehmet, Eşref, Kemal ve bütün detaylar haberimizde…

Birkan Sokullu Kimdir? Kaç yaşında ve nerelidir? Yüz Yıllık Mucize Mehmet, Eşref, Kemal 

Yayınlanan ilk bölümü ile izleyicileri ekran başına kilitleyen Yüz Yıllık Mucize dizisinde Birkan Sokullu, Ebru Şahin, Zerrin Tekindor, Necip Memili, Gözde Seda Altuner, Laçin Ceylan, Ayşegül Cengiz, Yalçın Hafızoğlu, Merve Nur Bengi, Ecem Çalhan, Zehra Kelleci ve Hümeyra gibi oyuncular rol alıyor. 

Bu oyunculardan başrollerde yer alan Mehmet, Eşref, Kemal isimli karaktere hayat veren Birkan Sokullu’nun kim olduğu merak ediliyor. 

ALİ TAHİR / EŞREF / KEMAL: 1893 yılında Selanik’te doğmuş, Sakarya meydan muharebesinde vurulduktan sonra öldü sanılıp gömülecekken bir mucize ile hayata dönmüş ve o günden sonra hiç yaşlanmamıştır. Şimdi 130 yaşındadır ama hala vurulduğu yaştadır. Kemal soğukkanlı, ağır başlı ve olgundur. Yılların tecrübesi ile öngörülü ve insan sarrafı biri haline gelmiştir.

Birkan Sokullu Kimdir? Kaç yaşında ve nerelidir? Yüz Yıllık Mucize Mehmet, Eşref, Kemal 

BİRKAN SOKULLU KİMDİR?

Birkan Sokullu, 6 Ekim 1985 günü İstanbul'da dünyaya gelen başarılı bir Türk oyuncu ve mankendir.

Aslen göçmen Boşnak bir aileye mensup olan Sokullu, 2003 yılında Best Model of Turkey yarışmasının üçüncüsü olarak adından söz ettirmeye başladı.
Eğitimini Maltepe Üniversitesi'nde Radyo Televizyon Programcılığı üzerine aldı. Aynı zamanda eğitim alırken mankenlik ve modellik mesleğini yapmaya da devam etti.

Uzun yıllar profesyonel anlamda basketbol oynayan Birkan Sokullu, oyunculuk kariyerine ise harçlığını çıkarmak amacıyla atıldı. Harçlığını çıkarırken elde ettiği deneyimler ve bilgi birikimleri onu bugünlere taşıdı. 

Birkan sokullu evli mi?

Birkan Sokullu, 2012 yılında Aslı Enver ile evlenmişti. Çift, 2015 yılında yollarını ayırdı. 

36 yaşındaki yakışıklı oyuncu Birkan Sokullu, pek çok yapımda rol aldı. 

Bunlardan bazıları şöyle:

Küçük Kadınlar, Elif, Melekler Korusun, Kurt Seyit ve Şura, Hayat Şarkısı, Küçük Sırlar, Ya İstiklal Ya Ölüm, Yüz Yüze, Bir Aile Hikayesi, Yaşamayanlar, Rise of Empires: Ottoman, Güzelliğin Portresi

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Biyografi