Demirözü'nde sağanak yağış hayatı olumsuz etkiledi
Bayburt'un Demirözü ilçesinde öğleden sonra etkisini gösteren gök gürültülü sağanak yağış, günlük yaşamı olumsuz etkiledi. Kısa sürede şiddetini artıran yağış nedeniyle ilçe genelinde bazı cadde ve sokaklar suyla kaplandı.
CADDE VE SOKAKLARDA SU BİRİKİNTİLERİ OLUŞTU
Yoğun yağışın ardından bazı noktalarda su birikintileri meydana geldi. Özellikle ilçe merkezindeki cadde ve sokaklarda oluşan su birikintileri, hem yayalara hem de sürücülere zor anlar yaşattı.
VATANDAŞLAR YAĞIŞTAN KORUNACAK YER ARADI
Yağışa hazırlıksız yakalanan vatandaşlar, kapalı alanlara ve iş yerlerinin tenteleri altına sığınarak yağmurun dinmesini bekledi.
TRAFİKTE ZAMAN ZAMAN AKSAMALAR YAŞANDI
Cadde ve sokaklarda oluşan su birikintileri nedeniyle araç trafiğinde zaman zaman aksama meydana geldi. Sürücüler, olumsuzluk yaşamamak için yollarda kontrollü şekilde ilerledi.
METEOROLOJİ'DEN YENİ YAĞIŞ UYARISI
Meteoroloji 12. Bölge Müdürlüğünün 5 günlük hava tahmin raporuna göre Demirözü'nde pazar ve pazartesi günleri havanın az bulutlu olması bekleniyor.
İlçede salı, çarşamba ve perşembe günlerinde ise gök gürültülü sağanak yağışın etkili olacağı tahmin ediliyor.
Kaynak:


