Bayburt’un tanıtımı için yeni projeler masaya yatırıldı

Bayburt’ta gerçekleştirilen İl Tanıtım ve Geliştirme Kurulu Toplantısı’nda, kentin tarihi, kültürel ve doğal değerlerinin daha geniş kitlelere ulaştırılmasına yönelik çalışmalar değerlendirildi.
Bayburt’un tanıtımı için yeni projeler masaya yatırıldı

Bayburt’ta İl Tanıtım ve Geliştirme Kurulu Toplantısı, Bayburt Valisi Mustafa Eldivan başkanlığında gerçekleştirildi. Toplantıda kentin tanıtımı, turizm potansiyelinin geliştirilmesi ve marka değerinin artırılmasına yönelik çalışmalar görüşüldü.

Kentin tarihi, kültürel ve doğal zenginliklerinin daha etkili şekilde tanıtılması amacıyla yürütülen faaliyetlerin değerlendirildiği toplantıda, mevcut çalışmaların yanı sıra geleceğe yönelik planlamalar da masaya yatırıldı.

TURİZM POTANSİYELİNİN ARTIRILMASI HEDEFLENİYOR

Toplantıda Bayburt’un sahip olduğu tarihi miras, kültürel değerler ve doğal güzelliklerin doğru stratejilerle tanıtılmasının önemi üzerinde duruldu.

Turizm alanındaki fırsatların daha etkin değerlendirilmesi, kentin marka değerinin yükseltilmesi ve tanıtım faaliyetlerinin güçlendirilmesine yönelik öneriler ele alındı.

ORTAK ÇALIŞMA VURGUSU YAPILDI

İlerleyen dönemde hayata geçirilmesi planlanan projelerin de değerlendirildiği toplantıda, kamu kurumları, yerel yönetimler ve ilgili paydaşlar arasındaki iş birliğinin önemine dikkat çekildi.

Vali Mustafa Eldivan, Bayburt’un sahip olduğu değerlerin daha geniş kitlelere tanıtılabilmesi için güçlü koordinasyon ve ortak çalışma anlayışının gerekli olduğunu belirtti.

Eldivan, kentin gelişimine katkı sağlayacak çalışmaların ortak akıl doğrultusunda sürdürülmesinin önem taşıdığını ifade etti.

 

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan Trabzon Haber ve diğer kategorilerdeki haberlerdeki yorumlar onaylanmamaktadır.