Bayburt'ta umre ödüllü bilgi yarışmasının kazananları ödüllerini aldı
Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından lise ve üniversite öğrencilerine yönelik düzenlenen Umre Ödüllü Gençlik Bilgi Yarışması'nda Bayburt'ta dereceye giren öğrenciler için ödül töreni gerçekleştirildi.
Bayburt İl Müftülüğünde düzenlenen programda, başarılı öğrenciler ödüllerini İl Müftüsü Bayram Danacı'nın elinden aldı.
ÜÇ ÖĞRENCİ UMRE ÖDÜLÜNE LAYIK GÖRÜLDÜ
Yarışma sonuçlarına göre lise kategorisinde birinci ve ikinci olan öğrenciler ile üniversite kategorisinde birinci olan öğrenci umre ödülü kazandı.
Lise kategorisinde Bayburt Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencisi Dilara Varlı birinci oldu. Türkiye genelinde 116'ncı sırada yer alan Varlı'nın ardından aynı okuldan Gülsüm Şahin ikinci, Kader Ayata ise üçüncü sırada yer aldı.

ÜNİVERSİTE KATEGORİSİNDE DERECEYE GİRENLER BELLİ OLDU
Üniversite kategorisinde ise Atatürk Üniversitesi Moleküler Biyoloji ve Genetik Bölümü öğrencisi Aslıhan Arslan birinci oldu.
Bayburt Üniversitesi İlahiyat Fakültesi öğrencisi Mansur Kolay ikinci, aynı fakülteden Sıla Nur İşleyen ise üçüncü sırada yer aldı.
DERECEYE GİREN ÖĞRENCİLERE ALTIN ÖDÜLÜ
Yarışmada üniversite kategorisinde ikinci olan öğrenciye çeyrek altın verildi.
Lise ve üniversite kategorilerinde üçüncü olan öğrenciler ise gram altınla ödüllendirildi.
Törende konuşan İl Müftüsü Bayram Danacı, yarışmada derece elde eden öğrencileri tebrik ederek eğitim hayatlarında başarılar diledi.
Kaynak:


