Bayburt OSB’de yatırımlar masaya yatırıldı

Bayburt Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Toplantısı'nda altyapı, üstyapı ve yatırım çalışmaları değerlendirildi. Toplantıda, devam eden projelerin son durumu ile yeni yatırım planları ele alındı.
Bayburt OSB’de yatırımlar masaya yatırıldı

Bayburt Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Toplantısında, bölgede yürütülen altyapı, üstyapı ve yatırım çalışmaları değerlendirildi.

Vali Mustafa Eldivan başkanlığında, Milletvekili Prof. Dr. Orhan Ateş'in katılımıyla gerçekleştirilen toplantıda, Organize Sanayi Bölgesinde devam eden atık su alanı çalışmaları, içme suyu hattı, üstyapı ve peyzaj düzenlemeleri görüşüldü.

Toplantıda, 2026 yılı içerisinde gerçekleştirilen yatırımlar ele alınırken, ilerleyen dönemde OSB'de hayata geçirilmesi planlanan proje ve yatırım çalışmaları hakkında istişarelerde bulunuldu. Bölgenin sanayi altyapısını güçlendirecek, üretim kapasitesini artıracak ve istihdama katkı sunacak çalışmaların mevcut durumu da ele alındı. Toplantı, alınan kararlar ve görüşülen konular üzerine karşılıklı fikir alışverişinin yapılmasının ardından sona erdi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan Trabzon Haber ve diğer kategorilerdeki haberlerdeki yorumlar onaylanmamaktadır.