ADEM kursiyerleri 9 haftalık eğitimlerini tamamladı
ADEM kursiyerleri 9 haftalık aile eğitim programını tamamladı.
Yayınlanma:
Bayburt Aile Destek Merkezi (ADEM) kursiyerlerine yönelik düzenlenen 9 haftalık Modüler Aile Eğitim Programı (AEP) tamamlandı.
AEP kapsamında kursiyerlere aile içi iletişim, ebeveynlik tutumları ve kişisel gelişime yönelik çeşitli başlıklarda eğitim verildi. Kursiyerlerin kişisel gelişimlerine katkı sunmak, aile içi iletişim becerilerini güçlendirmek ve olumlu ebeveynlik tutumlarına ilişkin farkındalıklarını artırmak amacıyla gerçekleştirilen eğitime, kursiyerler aktif katılım sağladı.
Eğitim sürecini tamamlayan kursiyerlere katılım sertifikaları, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Salih Köse ile kurum yöneticileri tarafından takdim edildi.

Kaynak:
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan Trabzon Haber ve diğer kategorilerdeki haberlerdeki yorumlar onaylanmamaktadır.
Resmi İlanlar
Bayburt

