Bakan Karaismailoğlu’un Havalimanı müjdesi Trabzon’da heyecan yarattı

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu’nun Divan kurulu toplantısında yaptığı açıklama ile gündeme bomba gibi düşen Trabzon Havalimanı tartışmalarının yankıları sürüyor.

Bakan Karaismailoğlu’un Havalimanı müjdesi Trabzon’da heyecan yarattı

BAKAN KARAİSMAİLOĞLU’NDAN MÜJDE

Trabzon Havalimanı konusunda hemen her kesimden birbiri ardına açıklamalar gelirken, son olarak Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu’nun Trabzon’dan kendisini ziyarete giden gazetecilere yaptığı açıklama ile verdiği müjde Trabzon’da heyecan yarattı.

MEVCUT HAVALİMANI İYİLEŞTİRİLECEK

Özellikle yaz döneminde yurt dışından çok sayıda uçuşun gerçekleştiği Trabzon Havalimanı’nda yoğunluk problem haline gelmeye başlamıştı. Bakan Karaismailoğlu, Trabzon Havalimanı dış hatlar terminaline ilave yerler yaparak gidiş ve gelişi birbirinden ayırmak istediklerini belirtti. 

KÖRÜKLER GELECEK

Yapılacak düzenlemelerin arasında körüklerinde düşüldüğünü vurgulayan Bakan Karaismailoğlu, 2023 yazına kadar düzenlemelerin hayata geçirilmesi gerektiğini ve bunun için hızlı bir şekilde çalışma başlatacaklarını söyledi. 

Bakan Karaismailoğlu’un Havalimanı müjdesi Trabzon’da heyecan yarattı

YENİ PİST

Mevcut havalimanına yeni, daha uzun ve daha geniş bir pist yapılması için proje çalışmalarının yapıldığını söyleyen Bakan Karaismiloğlu, bu şekilde gelmek isteyip de gelemeyen farklı havayolu şirketlerinin de gelecek sezonda Trabzon’u tercih edeceğini ifade etti. 

YENİ HAVALİMANI YAPILACAK

Bakan Karaismailoğlu, mevcut havalimanına yapılacak düzenlemelerin geçici ve kısa vade de sorunu çözmek adına yapılacak düzenlemeler olduğunu belirterek, deniz üzerine dolgu yapılarak yeni bir havalimanının uzun vadede yapılacağını söyledi.

TRABZON DİNAMİKLERİ ve TRABZONSPOR CAMİASINDAN TAM DESTEK

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu’nun bu sözleri Trabzon kamuoyunda büyük heyecan yaratırken Trabzon dinamiklerinin tam destek verecekleri belirtildi.

Öte yandan Trabzonspor camiasının da Bakan Karaismailoğlu’nun açıklamaları üzerinde hemfikir olduğu öğrenildi. 

Bakan Karaismailoğlu’un Havalimanı müjdesi Trabzon’da heyecan yarattı

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzon Haber