Bahar Ayvazoğlu: Halkımız bu krizin de üstesinden AK Parti gelebilir diyor

AK Parti Trabzon Milletvekili Bahar Ayvazoğlu Haber61'e özel açıklamalarda bulundu.

Ankara'da düzenlenen Trabzon günlerinin açılışı yapıldı.

İlk günde AK Parti Trabzon Milletvekili bahar Ayvazoğlu da ziyaretçiler arasında yer aldı.

haber61 mikrofonlarına açıklamalarda bulunan Ayvazoğlu şu ifadeleri kullandı:

Yaklaşık 2 yıldır Trabzon günlerini Ankara'da gerçekleştiremiyorduk. Bir çok organizasyondan geri kaldık. Elbetteki bu bizi moral olarak düşürdü. Belki mesafe olarak ayrıydık ama gönüllerimiz hep birdi. Hamdolsun bugünlere eriştik. Çok güzel bir organizasyonla karşı karşıyayız. Trabzon'a gelmek için çok güzel sebepler sunan bir etkinlik. Yeşilini doğasını havasını denizini görmek için teşvik ettiren bir organizasyon. Trabzon'u görmeyen herkesi davet etmek istiyorum. Bu sene bizim için önemli bir yıl. Trabzonsporumuzun şampiyon olduğu bir yıl. Bunun için çok bekledi Trabzon. Şampiyon şehrin şampiyon taraftarı şampiyon halkı Her zamanki misafirperverliği ile tüm dünyadan gelen herkee kucağını açacak, o misafi perverliği ile herkese kuçak açacak. Herkesi bekliyoruz.

BU KRİZN ÜSTRESİNDEN DE AK PARTİ GELİR
Ben AK Parti milletvekili olarak biz seçimİn ertesi günü çalışmalara başlarız. Seçim çalışması diye bir şey bizde yoktur. Rutin çalışma tempomuz vardır. Belki seçime yaklaştığımızda haliyle bu tempo artabilir. İlçe ilçe mahalle mahalle ev ev gezen bir partiyiz. Halk ile bu kadar içiçe olunca halkın görüşlerinİ eleştirilerini önerilerini birebir onlardan aldığımızda,birlikte başarmak da mümkün oluyor. Sokak bütün sorunlarını bize yansıttığı gibi kendi çözüm önerilerini de bizimle paylaşıyor. Dünyanın içinde bulunduğu bir maddi kriz var. Türkiye de bu zincirin bir parçası. Avrupa'nın güçlü devletleri etkilenddiği gibi Türkiye de bundan nasibini aldı. Vatandallarımız günün sonunda bunun da üsteinden AK parti İktidarı gelebilir diyerek peşinden de bizimle birlikte olduklarını gösteren çok kıymetli önerilerini sunuyorlar.
Bu ülkeyi bu yüzden çok seviyorum. Çünkü zor zamanlarda kenetlenebilen bir milletin mensubuyuz. Biz de bu milletin vkaletinş aldıysak, görevimizi en iyişekilde yerine getirmek için canla başla çalışıyoru. Çalışmaya da devam edeceğiz.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber