Artvin’de güvenlik ve asayiş tedbirleri masaya yatırıldı

Artvin’de İl Güvenlik ve Asayiş Koordinasyon Kurulu Toplantısı, Vali Turan Ergün başkanlığında gerçekleştirildi. Toplantıda uyuşturucuyla mücadeleden trafik güvenliğine kadar birçok başlık ele alındı.
Artvin’de güvenlik ve asayiş tedbirleri masaya yatırıldı

Artvin Valisi Turan Ergün başkanlığında İl Güvenlik ve Asayiş Koordinasyon Kurulu Toplantısı düzenlendi. Valilik Toplantı Salonu’nda gerçekleştirilen toplantıda, il genelindeki güvenlik ve asayiş çalışmaları değerlendirildi.

Toplantıya Garnizon Komutanı Piyade Albay Enver Örtel, İl Emniyet Müdürü Murat Güneş, İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Uğur Başkonak, kaymakamlar ve ilgili kurumların temsilcileri katıldı.

Güvenlik başlıkları değerlendirildi

Kurul toplantısında, kent genelinde yürütülen güvenlik faaliyetleri kapsamlı şekilde ele alındı. Uyuşturucuyla mücadele, kaçakçılıkla mücadele, asayiş uygulamaları, aranan şahıslara yönelik çalışmalar ve düzensiz göçle ilgili yürütülen faaliyetler görüşüldü.

Bunun yanı sıra trafik güvenliği ve okul çevrelerinde alınan güvenlik tedbirleri de toplantının gündem maddeleri arasında yer aldı.

Kurumlar arası iş birliği vurgusu

Toplantıda değerlendirmelerde bulunan Artvin Valisi Turan Ergün, güvenlik ve asayiş hizmetlerinin etkin şekilde yürütülmesinde kurumlar arasındaki koordinasyonun önemine dikkat çekti.

Vali Ergün, güvenlik güçleri ile ilgili kurumlara yürüttükleri özverili çalışmalar dolayısıyla teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan Trabzon Haber ve diğer kategorilerdeki haberlerdeki yorumlar onaylanmamaktadır.