Sosyal Gündem Resmi İlanlar
Artvin Yayın tarihi: 13 Ekim 2026 11:57

Artvin’de atmacanın berber dükkanına daldığı anlar kamerada

Artvin’in Hopa ilçesinde bir atmaca, berber dükkanındaki kızıl sırtlı örümcek kuşunu avlamak için içeri girdi.

Artvin’in Hopa ilçesinde bir atmacanın berber dükkanına girerek içeride bulunan kuşu avlamaya çalıştığı anlar güvenlik kamerasına yansıdı. İşletmeci tarafından yakalanan atmaca, kontrol altına alındıktan sonra doğal yaşam alanına bırakıldı.

KUŞU AVLAMAK İÇİN DÜKKANA DALDI

Olay, Hopa ilçe merkezinde Sedat Dedecan’a ait berber dükkanında meydana geldi. Çevrede uçan bir atmaca, dükkanda bulunan ve yörede atmaca avında kullanılan kızıl sırtlı örümcek kuşunu fark etti.

Kuşu avlamak isteyen atmaca, açık kapıdan aniden içeri daldı. Beklenmedik olay, dükkanda bulunan müşterilere kısa süreli panik yaşattı.

İŞLETME SAHİBİ YAKALAYIP DOĞAYA SALDI

Berber dükkanının işletmecisi Sedat Dedecan, içeri giren atmacayı yakalayarak kontrol altına aldı. Atmaca, daha sonra yeniden doğal yaşam alanına bırakıldı.

Atmacanın dükkana girdiği ve içeride yaşanan hareketli anlar, iş yerinin güvenlik kamerası tarafından kaydedildi.

Kaynak: DHA

Yorumlar (0)

Yorum Yaz

Yorumunuz onaylandıktan sonra yayınlanacaktır.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın!