Arda Turan’dan Trabzonspor itirafı geldi: Selçuk İnan’ı böyle kandırdım

Galatasaray’ın eski yıldızı Arda Turan’dan yıllar sonra Trabzonspor itirafı geldi.

Arda Turan’dan Trabzonspor itirafı geldi: Selçuk İnan’ı böyle kandırdım

1905 GSYİAD'ın aylık bölge toplantısına katılan Galatasaray'ın eski yıldızı Arda Turan’dan Trabzonspor itirafı geldi.

Bordo mavili ekipten ayrılışı günlerce konuşulanSelçuk İnan’ın Galatasaray’a transferini “Onu böyle kandırdım” diyerek anlattı.

Arda Turan bir tek Trabzonspor’dan teklif almadığını söyleyerek şu ifadeleri kullandı:

"Selçuk İnan'ın Galatasaray transferinde bence benim katkım herkesten fazlaydı. Selçuk'a o zaman Fenerbahçe'den iyi bir teklif vardı. Ben ona, 'Fenerbahçe'de Alex, Emre ve Vederson var, frikik kullanamazsın dedim. 'Bizde istersen tacı bile sen kullanabilirsin' dedim (Gülerek) ve milli takım kampında onu öyle kandırdım. Trabzonspor harici Beşiktaş ve Fenerbahçe'den reddedilemeyecek teklifler aldım. Ama ben duygusal, sevgiyle çalışan biriyim. Benim en büyük unvanım Galatasaraylı olmak. "Ben yönetime, 'herhangi bir ihtiyacınız olursa ben atlar gelirim hemen' dedim. Torreira ve Mertens transferleri için ben Erden ağabey ile gittim. Yardımcı olmak için oradaydım. Torreira ve Mertens geldi takıma şimdi. Keşke Alexis Sanchez transferi de olsaydı. En büyük hayalimdi. İstedik ama olmadı" diyerek sözlerini tamamladı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor