Araklı'da okullar arası spor müsabakaları ödül töreni gerçekleştirildi

Araklı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünce düzenlenen 4. Geleneksel Okullar Arası Spor Müsabakalarının Ödül Töreni gerçekleşti.

Araklı'da okullar arası spor müsabakaları ödül töreni gerçekleştirildi

Araklı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünce düzenlenen 4. Geleneksel Okullar Arası Spor Müsabakalarının Ödül Töreni 14.06.2022 tarihinde, Araklı Saffet Çebi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisemizin bahçesinde yapıldı. Yıldız Erkek Futbol, Genç Erkek Futbol, Küçük Erkek Futbol, Minik Erkek Futbol, Yıldız Erkek Voleybol, Atletizm (1200 metre erkekler), (800 metre kızlar), Yıldız Kız Voleybol, Genç Kız Voleybol ve Genç Erkek Voleybol branşlarında yapılan müsabakalarda derece elde eden öğrencilerin ödülleri programa katılan protokol üyelerince sahiplerine takdim edildi.
Araklı'da okullar arası spor müsabakaları ödül töreni gerçekleştirildi

Ödül töreninde katılımcılara seslenen İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Rıza Keskinsoy şu açıklamalarda bulundu; "Çok güzel bir ödül töreni daha gerçekleştiriyoruz. 4. Geleneksel Okul Sporları ödül töreninde 260 Madalya 8 Kupayı dereceye giren öğrencilerimize takdim edeceğiz. Ödül törenine katılımlarından dolayı Sayın Kaymakamımız Kürşad Karaca'ya, Sayın Belediye Başkanımız Recep Çebi'ye, Jandarma Komutanımız Seyit Özküksal'a, Sayın Yazı İşleri Müdürümüz Neşe Çebi'ye, Sayın Mal Müdürümüz Metin Topaloğlu'na, Sayın Askerlik Şube Başkanımız Mustafa Barutçu, PTT Müdürümüz Murat Tunç, Spor Müsabakalarını birlikte koordine ettiğimiz Gençlik Spor İlçe Müdürümüz Dursun Ali Ayazoğlu'na ve her daim eğitimin ağır yükünü sırtlamış Okul/Kurum Müdürlerimize ve Öğretmenlerimize teşekkür ediyorum. Emeği geçen herkesi kutluyorum. Kupa ve Madalya alan bütün Öğrencilerimize Spor ve Eğitim -Öğretim hayatında başarılar diliyorum" ifadelerinde bulundu.

Daha sonra Kürsüye gelen Araklı Belediye Başkanı Recep Çebi de başarılarından dolayı tüm öğrencileri tebrik ederek, eğitim- öğretim faaliyetlerinin bir parçası olan sportif faaliyetlere her zaman destek vereceklerini belirtti.

İlçe Kaymakamı Kürşad Karaca da yaptığı konuşmada; "ilçemizde yapılan her türlü faaliyette birbirimizin yükünü ortaklaşa sırtladığımızdan dolayı mutluyum. İlçemizdeki gerçekleşen tüm organizasyonlar kurumlar arası koordine edildiğinde, bu gücün farkını her daim görüyoruz. Sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlerde başarı gösteren tüm öğrencilerimizi tebrik ediyorum" diye konuştu.

Programda protokol üyelerince ödül alan öğrencilere ödülleri takdim edildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzon Haber