Araklı'da hedef 3 puan

TFF 2. Lig 4. Grup'ta yarın sahasında Erzincanspor ile karşılaşacak olan Araklıspor'da, kulüp başkan yardımcısı Hüsamettin Yeşilyurt, zirvedeki takımlardan kopmamak için bu maçı kayıpsız atlatmaları gerektiğini söyledi.Yeşilyurt, Değirmenderespor galibiye

Araklı'da hedef 3 puan

TFF 2. Lig 4. Grup'ta yarın sahasında Erzincanspor ile karşılaşacak olan Araklıspor'da, kulüp başkan yardımcısı Hüsamettin Yeşilyurt, zirvedeki takımlardan kopmamak için bu maçı kayıpsız atlatmaları gerektiğini söyledi.

Yeşilyurt, Değirmenderespor galibiyetiyle 3 haftalık kötü gidişlerine 'dur' dediklerini belirterek, ''Bu galibiyetle havaya girdik. Sahamızda yapacağımız Erzincanspor maçına da bu moralle çıkacağız. Bu karşılaşmadan da mutlak 3 puan bekliyoruz'' dedi.

Değirmenderespor galibiyetinden sonra Erzincanspor galibiyetiyle de moral bulmak istediklerini ifade eden Yeşilyurt, ''Zirveden kopmamak için bu maçı kayıpsız atlatmamız gerekiyor. Futbolcularımız bu maça hırslı bir şekilde hazırlandılar. Sahaya çıkıp kazanmak için ne gerekiyorsa yapacağız. Taraftarımızı da her zaman olduğu gibi bu maça da bekliyoruz'' diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor