Başkan Çebi; ”Ülkemizde büyük toplumsal kalkınmada kadının yeri yadırganamaz”

Araklı belediye Başkanı recep Çebi çalışmalarını sürdürüyor.

Başkan Çebi; ”Ülkemizde büyük toplumsal kalkınmada kadının yeri yadırganamaz”

AK Parti Araklı Belediye Başkan Adayı Recep Çebi, Ak Parti İlçe Başkanı Şaban Bıyık, Kadın Kolları Başkanı Emine Tanrıkulu, Gençlik Kolları Başkanı Mesut Çebi ve ilçe teşkilatı ile birlikte Yolgöre ve Kayacık mahallelerinde ev ziyaretleri gerçekleştirdiler.

"Hanım kardeşlerimize pozitif ayrımcılık yaptık"

Araklı'da sosyal belediyeciliği en iyi şekilde uyguladıklarının altını çizen Başkan Çebi, "Bunun için 3 Adet Bayanlar Sosyal Tesislerini kurduk. Burada hanım kardeşlerimize ücretsiz hizmet veriyoruz. Tesislerde dinlenme, oturma, bebek emzirme odaları, konferans salonu, wc ve benzeri gündelik ihtiyaçları karşılayabilecekleri alanlar bulunuyor. Belediye başkanlığı süresince vatandaşlar arasında hiçbir ayrım yapmadan hizmet verdiklerini vurgulayan Başkan Çebi "Tek ayrımcılığı kadınlarımıza ve çocuklarımıza yönelik pozitif ayrımcılıkla yaptık, yapmaya da devam edeceğiz." ifadelerini kullandı.

Kendisine verdiği destek için bütün kadınlara teşekkür eden Başkan Çebi "Desteğinizle bana güç veriyorsunuz, hepinizden Allah razı olsun. İlçemizde yaptığımız siyasetin her alanında kadınlarımıza yer veriyoruz. Ak Partimiz ile birlikte, ülkemizde büyük toplumsal kalkınmada kadının yeri yadırganamaz" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber