Araklı'da çocukların sinema keyfi

Araklı'da çocuklar sinema etkinliği düzenlendi.

Araklı'da çocukların sinema keyfi

Trabzon'un Araklı ilçesinde çocuklar için oldukça verimli bir projeye imza atıldı. 

Araklı Belediye Başkanı Recep Çebi 20 Kasım dünya çocuk günü vesilesiyle tüm çocukların sinema izlemelerini sağladı. 

Belediye Başkanı Recep Çebi ilçesinde eğitime oldukça önem vermesiyle biliniyor. Öğrencilerin çok daha verimli bir şekilde eğitim almaları için her türlü desteği sağlayan Belediye Başkanı Recep Çebi bu zaman zaman çocuklara sürpriz yapıyor. Daha önce öğrencilere 5.000 adet akıllı satranç takımı dağıtılmıştı.

Bu kez gezici sinema tırı ile daha önce sinemaya hiç gitmemiş çocuklara sinema tecrübesi yaşatıldı. Tır içerisinde kurulan sinema salonu ile birlikte tüm öğrenciler film izledi. Programa Kaymakam Mehmet Nuri Çetin, Milli Eğitim Müdürü Mehmet Rıza Keskinsoy, belediye meclis üyelerinden Mustafa Akgün ve Kültür ve Sosyal İşler Müdürü İsmail Küçükdurmuş katıldı. Başkan Çebi çocuklarla bir araya gelerek onlarla sohbet edip gezici tır hakkında çocuklara sevindirici haberi verdi.

Başkan Çebi; ''Gezici tır cumartesi gününe kadar Araklı Merkez İlköğretim okulu bahçesinde çocuklarımızın hizmetinde olacak. Yaklaşık olarak 4.000 öğrencinin bu hizmetten faydalanmasını hedefliyoruz. Onların gözlerindeki o mutluluk paha biçilemez.'' ifadelerine yer verdi.

Araklı'da çocukların sinema keyfi

Araklı'da çocukların sinema keyfi

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzon Haber