Son dakika... Ankara'da bomba paniği! Çantasını atıp kaçınca...

Ankara'da bir kadının yürürken kaldırımdaki ağaç kenarına attığı çanta, vatandaşların ihbarı üzerine polis tarafından fünyeyle patlatıldı.

Son dakika... Ankara'da bomba paniği! Çantasını atıp kaçınca...

Alınan bilgiye göre, Kızılay Milli Müdafaa Caddesi'nde yürüyen bir kadın, elindeki çantayı ağaç kenarına atıp uzaklaştı. Kaldırımda çantayı gören vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine polis ekipleri sevk edildi. Çevrede güvenlik önlemi alan polis, yolu araç ve yaya trafiğine kapattı. Bomba imha uzmanı tarafından fünyeyle patlatılan çantadan Tuba Ş. adına bir kimlik ile kişisel malzemeler çıktı.

Çevredeki güvenlik kameralarını inceleyen ekiplerin eşkale uyan bir kişiyi olay yerinin yakınında gözaltına aldığı öğrenildi. Kadının Güvenpark tarafından gelerek çantayı kaldırıma attığı ve yürümeye devam ettiği anlar güvenlik kamerasına yansıdı. Polisin olayla ilgili incelemesi sürüyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Şehirler