Başkentte Ankara-Gümüşhane güç birliği

Ankara Gümüşhaneli Bürokratlar Derneği yönetimi, Mansur Yavaş’ın ekibine katılan Mutlu Gürler’i ziyaret etti.

Başkentte Ankara-Gümüşhane güç birliği

Haber61/Haber Servisi - Ankara Gümüşhaneli Bürokratlar Derneği yönetimi, Mansur Yavaş tarafından Deprem Risk Yönetimi ve Kentsel İyileştirme Dairesi Başkanlığı görevine atanan Mutlu Gürler'e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. 

GÜBDER Başkanı Erol Tekçe ve Başkan Vekili Kemal Nalçacı, Afet Koordinasyon Merkezi kuruluşu için atandığı görevden ötürü Mutlu Gürler'i tebrik ederek başarı dileklerini ilettiler.

Kendisi de yerbilimleri uzmanı olan Tekçe, KTÜ'de aynı dönemde birlikte okudukları Gürler'e, meslek uzmanlığı kapsamında atandığı görevinde, önceki bürokratik kademelerde olduğu gibi başarılı olacağına inandığını belirterek, başarı dileklerini iletti. 

Gümüşhane Federasyonu ve hemşeri derneklerinde birlikte de görev yaptıklarını belirten Gürler, GÜBDER yönetimine nazik ziyaretleri çin teşekkür etti.

Ankara'da bürokrasi deneyimindeki 29. yılında atanmış olduğu görevi dolayısıyla sorumluluklarının büyük olduğunu belirten Gürler, yerel yönetimlerden beklentinin çok yüksek olduğu bir dönemde toplum yararına projelere ağırlık verdiklerini söyledi. 

Orman Bakanlığı Milli Parklar Genel Müdürlüğü'nde  planlama mühendisliği 1993-98) yaptıktan sonra Adalet Bakanlığı Müşavirliğine atanan (1998-2011) Gürler, daha sonra TBMM'de danışmanlık yapmış (2011-2015), ardından Muğla Büyükşehir Belediyesi'nde jeotermal kaynaklar ile ilgili ArGe projelerinin koordinasyonunda görev almıştı. (2016-2018)

Kasım ayında (2019) Ankara Büyükşehir Belediyesi bünyesinde, Mansur Yavaş tarafından, Deprem Risk Yönetimi ve Kentsel İyileştirme Dairesi'ne kurucu Başkan olarak atandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Şehirler