Haber61 Anahtar Deliği

TRABZONSPOR’UN GÖMLEK MESELESİ VE YÖNETİCİLERE YANSIMASI Trabzonspor Divan Kurulu üyesi Abdullah Beşir’in geçtiğimiz günlerdeki Trabzonspor Kulübü Başkanı Muharrem Usta’ hakkında söylediği sözler hala tartışmasını sürdürüyor. Beşir şunu demişti; “Başkan M

Haber61 Anahtar Deliği

TRABZONSPOR’UN GÖMLEK MESELESİ VE YÖNETİCİLERE YANSIMASI

Trabzonspor Divan Kurulu üyesi Abdullah Beşir’in geçtiğimiz günlerdeki Trabzonspor Kulübü Başkanı Muharrem Usta’ hakkında söylediği sözler hala tartışmasını sürdürüyor. Beşir şunu demişti; “Başkan Muharrem Usta’nın şu ana kadar söylemleriyle eylemleri birbiriyle örtüşmedi. Süslü kelimelerle camianın gözünü boyayamazsınız. Açıkçası Trabzonspor gömleği Usta’ya bol gelmiştir.” 

Kimine göre bu tartışma yersiz.

Kimine göre ‘daha 5 ay olmuşken böyle ağır bir eleştiri yapılması doğru değil’

Kimine göre ise, kongre öncesi vaat ettikleri düşünüldüğünde evet dağ fare doğurdu.

Şimdi bu tartışmaların söylemlerin yöneticiler bazında yansıması ne aletimizle ölçelim: 

İbre maksimum 5’i göstersin.

Minimum 1’i.. 

Nevzat Aydın 4,5

Ahmet Çubukçu 2

Mehmet Yiğit Alp 1

Ali Rıza Egemen 1

Gökhan Saral 3

Önder Bülbüloğlu 2

Orhan İlarslan 1

Suat Şen 1

TRABZONSPOR’UN O FUTBOLCUSU YANLIŞ ANLAŞILMIŞ

TRABZONSPOR’UN O FUTBOLCUSU YANLIŞ ANLAŞILMIŞ

Trabzonspor’un devre arasında 1461 Trabzon takımından kadrosuna kattığı ve oynadığı futbolla büyük bir çıkış yakalayan siyahi oyuncu Serge Akakpo, Gençlerbirliği maçı öncesi sakatlık geçirdi.

Kadrodan çıkarıldı ve Ankara’ya götürülmedi. Akakpo geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabından yüzü görülmeyen bir kadın fotoğrafı paylaşımı yaptı. Bu fotoğrafı görenler sakatlığını değerlendirdi hemen de nasıl alemlere çıktı gibi değerlendirilsede gerçekte durum böyle değil.  Meğerse bu kadın onun eşiymiş. Onu çok sevdiği için jest yapıp paylaşmak istemiş. Bu bilgi de art niyetli düşünenlere gelsin. 

OY İSTEYECEK YÜZLERİ YOK

OY İSTEYECEK YÜZLERİ YOK

MHP Sürmene İlçe Başkanı Coşkun Emirza ile MHP Trabzon İl Başkanı Nihat Birinci’nin arasında ipler koptu gerginlik tavan yaptı. Son olarak İlçe Başkanı Coşkun Emirza, kendisini görevden almak isteyen İl Başkanı Nihat Birinci’ye “kalıbının adamı değil” diyerek sert bir şekilde yüklendi.

Böyle siyaset yapılır mı? diye soranlarınız vardır. 

Daha bitmedi durun. Bakın devamında Başkan Birinci için neler diyor; “Bize yalvaran adam sonradan çark ediyor. Bunların hepsi birer figüran. İktidara gelmek ve ülkeye hizmet etmek gibi bir gayeleri yok. Seçim zamanında vatandaştan oy isteyecek yüzleri de yok”

HANGİ MÜFTÜLERİN ARASI AÇIK

HANGİ MÜFTÜLERİN ARASI AÇIK

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu ile Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç arasında yaşananların benzeri her iki müftülük arasında yaşanıyor.

Hadi be demeyin!

Yok canım demeyin!

Doğru doğru.

İl Müftüsü Keramettin Demir son Kutlu Doğum Haftası etkinliklerinde de bunu gözler önüne serdi zaten.

Aralarında ki bu çekişme akıllara zarar.

İl müftüsü Ortahisar İlçe Müftüsü’nü hiç sevmiyormuş.

Yer 19 Mayıs Kapalı Spor Salonu.

Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri.

Protokolde Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu da var.

İl Müftüsü Demir, salonunu bir kısmının boş olduğunu görüyor ve, “Ortahisar bu işi beceremedi ve salon boş kaldı” imasında bulundu.

Aynı yerde İshak Hoca grubu Kutlu Doğum Haftası düzenledi salon hınca hınç doldu.

Devletin temsilcileri bıraksınlar kavgayı da iş yapsın.

18 İlçesi bulunan bu şehirden böyle bir organizasyona her ilçe müftüsü 100 kişi getirse o salon dolardı.

Örnek alınacak dini konularda öncülük edecek yol gösterecek isimler neden böyle yapar anlamak çok zor.

BAHAR AYVAZOĞLU VE O NOT

BAHAR AYVAZOĞLU VE O NOT

Bahar Ayvazoğlu yönetimindeki Ak Parti Trabzon İl Kadın Kolları yönetimi 1. yılını anlamlı bir etkinlikle andı. Kutladı da diyebiliriz. Hamamizade İhsanbey Kültür Merkezi’nde düzenlenen etkinlikle salon ağzına kadar doldu. Ak Parti’nin gençlik yapılanması ablalarını yalnız bırakmadı. Hikmet Genç ve Süleyman Özışık ‘Son Kale Türkiye’ başlıklı söyleşi düzenledi. Kadın Kolları İl Başkanı Bahar Ayvazoğlu konuşma yaptı büyük alkış aldı. Hatırlarsanız Ayvazoğlu  ‘Siyasette teşkilat nedir, teşkilatçı kimdir’ konulu yarışmada 4.lük ödülünü Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın elinden almıştı.

Ayvazoğlu’nun yönetimiyle arası çok iyi. 

Ama çok çok iyi olduğu bir de çekirdek kadrosu var.

O kadrodan birkaçı dün odasının kapısına bir yazı asmış.

O yazıda, “Siyasi görüşünüz ne olursa olsun siyasette yeriniz olsun diyerek çıktığımız bu dava yolunda 1. yılımız kutlu olsu. Bahar başkanım seni çok seviyoruz. Durmak yok yola devam. Alkışşş” ifadeleri yer alıyor.

Başkan Ayvazoğlu’nun da bu hoşuna gidip paylaşmış.

Kadın Kolları’nın bu verimli ve ekip ruhuyla çalışması diğer partilere de örnek olur.

ALBAYRAK AĞASAR DERESİ’NE NE ÖNERDİ?

ALBAYRAK AĞASAR DERESİ’NE NE ÖNERDİ?

Albayrak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Albayrak, Albayrak Grup bünyesinde yöneticilik yapan Tanju Uçar’ın cenazesi için Trabzon’a geldi. Cenaze nedeniyle çıktığı Şalpazarı’nda Acısuyu da çıktı. Yanına Liman Müdürü Muzaffer Ermiş’i de aldı. 

Her yeri sordu.

merak ettiklerini yöre halkından öğrendi.

Ama oraya takıldı.

Ağasar Deresi’ni uzun bir süre inceledikten sonra, “Buraya neden bir gölet yapılmıyor? Buraya gölet yapılsa buranın değer bir o kadar daha artardı. Bunu yapmak zor birşey değil. Mutlaka DSİ veya Büyükşehir Belediyesi yapacak diye de birşey yok. Bunu vatandaş katoyu dereye indirerek kendi de yapabilir. Suyun önüne set kesildi mi işte tamam. Hepsi bu kadar?” diye yanındakilere seslendi.

Aslında dedikleri doğa tahribatı olmadan yapıldığında doğru.

Orası daha da güzelleştirilebilir.

Ayrıca Albayrak ile özellikle Trabzon Limanı yöneticilerinden Adem Çakır da yakından ilgilendi. Bazı bilgiler verdi. Herhalde Trabzon gündemiyle alakalı da bilgi paylaşımı yaptı. Kentin her köşesinde gözü kulağı var normaldir.  

TRABZON MEDYASINDA SON DURUM

TRABZON MEDYASINDA SON DURUM

Trabzon Gazeteciler Cemiyeti’nin kongresine az bir zaman kaldı. 7 Mayıs tarihinde yapılacak olan seçimlerde Tekin Atay, Nevzat Yılmaz, Tahir Orhan ve Yusuf Turgut aday oldu. 4 aday da kentten destekleniyor. 

Yani kentin doğal olarak belirli kesimlerinin istediği adaylar görüşlerini bildiriyor.

Gerekirse de açıkça manevi desteğini ortaya koyuyor. 

Fikriyatında belirterek. 

Kulislerde konuşulandan bazılarını derledik.

Mesela Yusuf Turgut’u Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç ve Basın Müdürü aynı zamanda Yusuf Turgut’un patronu Taka’nın sahibi Zeki Sancak destekliyor.

Sürpriz bir şekilde adaylığını açıklayan Tekin Atay’ı Trabzon Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Akkaya, Trabzonspor Genel Müdür Yardımcısı Ulaş Özdemir’in desteklediği konuşuluyor. Hatta bazı yerlerde söylemişlerde.

Nevzat Yılmaz’ı DHA Bürosu…

Tahir Orhan’ı TRT’den belli kesimler…

Bu arada Muhalefet ve iktidar daha renk vermedi.

Bazı sivil toplum örgütü temsilcileri de taraflarını belli etti.

Karadeniz Teknik Üniversitesi Rektörü Süleyman Baykal’ın da Yusuf Turgut’u desteklediği söyleniyor.

Rektörlük seçimlerinde ve sonrasında çok iyi ilişkileri var. Yusuf Turgut, önümüzdeki Rektörlük seçimlerinde de onu desteklicekmiş.

Sağıroğlu Medya patronu mu oluyor?
 
 
Sağıroğlu Medya patronu mu oluyor?

Yomra Belediye başkanı İbrahim Sağıroğlu medya patronumu oluyor?

Trabzon’un siyaset arenasındaki parlayan yıldızlarından! Yomra Belediye başkanı İbrahim Sağıroğlu’nun medya patronu olacağı şeklindeki iddalar gündeme bomba gibi düştü. 

Sağıroğlu’nun Trabzon’un güçlü gazetelerinden birini satın almak için görüşmeler yaptığı iddia edildi. Medya patronluğu için kolları sıvayan başkan Sağıroğlu’nun 600 bin dolar karşılığında bir yerel gazete patronuyla el sıkıştığı iddia edilirken gerekli açıklamanın kısa süre içinde yapılması bekleniyor

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler