Anahtar Deliği - Tabanın desteği Yavuz Aydın’la. 9.3.2015

MHP Trabzon milletvekili aday adayı Yavuz Aydın partisinin her kademesinden destek gören bir isim.

Anahtar Deliği - Tabanın desteği Yavuz Aydın’la.  9.3.2015

TABANIN DESTEĞİ YAVUZ AYDIN’LA

MHP Trabzon milletvekili aday adayı Yavuz Aydın partisinin her kademesinden destek gören bir isim.

Aylar öncesinden beri MHP içinde kiminle konuştuysak Aydın’ın adaylık için şanslı ve iyi bir isim olduğunu söylediler.

O Aydın, önceki gün aday adaylığını resmi olarak açıklamak için teşkilata kalabalık bir konvoyla geldi, mitingi gibi toplanan kalabalık partililere hitap etti.

Batı ilçelerinde Yavuz Aydın’ın halk desteği arkasında.

Geçenlerde bir yolculuk esnasında Beşikdüzü ilçesinde AK Parti’yi kuran bazı isimlerle konuştuk, 7 Haziran genel seçiminde Yavuz Aydın’a çalışacaklarını ve destek vereceklerini söylediler.

Görünen o ki, Yavuz Aydın ismi tabanda tuttu, tavanda da tutar listede iyi bir yere konulursa milletvekili seçilmesi işten bile olmaz.

REFERANSI BÜROKRASİDEKİ BAŞARISI

Basın İlan Genel Müdürlüğü görevine getirildikten sonra özellikle Türkiye genelindeki yerel basın kuruluşlarına önemli katkıları olan Mehmet Atalay görevinden istifa ederek AK Parti’den Trabzon milletvekili aday adaylığına soyundu.

Atalay’la ilgili bazı spekülasyonlar yapılmasına rağmen açıklanan temayül sonuçlarına göre, teşkilat nezdinde önemli bir güce sahip olan Atalay’ın medya gücünün yanı sıra spor camiası da kendisine büyük destek veriyor.

Devlet deneyimi olan, özel sektörde yöneticilik tecrübesine sahip, bürokrasinin çarklarından yoğrulup gelen Atalay’ın milletvekili olarak hizmet verebilmesi için seçilebilecek bir sırada yer alması lazım.

Deneyimli bürokrat Atalay, siyasette de başarılı olacak bir isimdir.

AK PARTİLİ ADAY ADAYLARININ ANKARA ÇIKARMASI

AK Parti Trabzon milletvekili aday adayları genel merkezde kurulan komisyonun huzuruna çıkıp mülakattan geçmek için Başkent’e çıkarma yapmaya başladılar.

Mülakattan muaf tutulan bazı isimlerin dışında kalan aday adayları Ekrem Erdem başkanlığında kurulan komisyonun huzuruna yarın saat 10’da çıkmaya başlayacaklar.

Temayül yoklamasından geçtikten sonra adaylık için en önemli sınavlardan biri olan mülakatın ardından milletvekili aday sayısının 12’ye ineceği ve bundan sonra da aday adayı olarak kalan isimler için halk anketlerine başlanacağı açıklandı.

Genel merkez çevrelerinden aldığımız duyumlara göre AK Parti Trabzon milletvekili kesin aday sıralamasının 20 Mart’a kadar açıklanması bekleniyor.

CHP BASINLA BULUŞUYOR

CHP genel merkezi parti meclisinin Trabzon’da aday belirleme kararı, tüm teşkilat mensuplarının moralini bozduğu gibi, aday adaylarını da ölüm sessizliğine büründürdü.

Genel merkez kararına kadar halkın içinden çıkmayan sürekli basın aracığıyla kamuoyuna mesaj veren aday adayları birinci sıraya kontenjan kararının ardından seçimi boykot aşamasına geldikleri gibi basından da kaçmaya başladılar.

Ne var ki, İl Başkanı Güzide Uzun alınan yanlış karar ile parti kurullarının ayağına bağladığı prangayı kırıp atmak için üzerine düşeni yaptı.

Ve bu sabah tüm aday adayları ile birlikte Trabzon basınını Zorlu Grand Hotel’de kaynaştırmak için kahvaltı düzenleme kararı aldı.

CHP’in basınla buluşması teşkilatlar ve aday adayları için büyük bir moral olacağı kesin.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler