Anahtar Deliği 9.12.2015

TRABZONSPOR'DA AS BAŞKAN KİM OLACAK? Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta bugün yönetimde görevlendirmeleri yapacak. Yalnız as başkanlık koltuğunda sorun var. Kimin olacağı halen netlik kazanmadı. Yada şöyle diyelim bu konuda ne yönetim ne de Muharrem Usta r

Anahtar Deliği 9.12.2015

TRABZONSPOR'DA AS BAŞKAN KİM OLACAK?

Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta bugün yönetimde görevlendirmeleri yapacak.

Yalnız as başkanlık koltuğunda sorun var. Kimin olacağı halen netlik kazanmadı. Yada şöyle diyelim bu konuda ne yönetim ne de Muharrem Usta renk vermedi. Adı geçen isimler şunlar; Ahmet Çubukçu, Orhan İlarslan, Nevzat Aydın ? Bugün netleşir.

AKÇAABAT YİNE KARIŞTI

AKÇAABAT YİNE KARIŞTI

Akçaabat Belediyesi'nce inşa edilerek girişimcilerin hizmetine sunulan Akçaabat Hamam Çimeni Çarşısı'nda iş yeri kirlaayan fakat açmayan kiracılara belediyeden uyarı geldi.

Akçaabat Belediyesi iş yerini kiralayıp faaliyete başlamayan kişilere tebligat yaparak faaliyetlerine başlamalarını istedi. Aksi takdirde iş yeri kiralama ihaleleri iptal edilecek.

HERKES SUSTU O YİNE GİDERKEN ELEŞTİRDİ

HERKES SUSTU O YİNE GİDERKEN ELEŞTİRDİ

Haber61 Yayın Danışmanı Levent Ustabaşı, Trabzonspor başkanlığını bırakan İbrahim Hacıosmanoğlu'nu giderken de eleştirdi.
 
Genel Kurul sonrası kimse 'ortam sakin bozulmasın' havasındaydı.. Ustabaşı yine ortaya çıktı. Bu defa sosyal medyada. İşte hem tepki hem de destek aldığı o değerlendirmesi;  

"Gidiyor bi'şey demeyeyim dedim..

İçimdeki sesi dinledim..

Durdum.

Sustum.

Öteye beriye döndüm.

Dayanamadım.

Laf boğazıma düğümlendi.

Tekrar sustum.

Şu son sözleri yok mu?

Yine deliye döndürdü beni.. 

"İçeride ve dışarıda bizimle uğraşan çok insan oldu. Yeni yönetime destek olalım" 

diyorsun..

Doğru diyorsun...

Yapılan herşeye destek olundu, olunuyor zaten!

Sen canını sıkma..

Lakin seninle uğraşan kimse olmadı ki..

Güya aklın sıra; Yaptığın onca saçmalığı yok saydıracaksın.

İki göz yaşına; bilmem kaç fasondan transfer rekorunu, sapladığın mali batağı (2,5 yıllık faaliyetlerini yazdığın kitapçığın hukuki bölümüne bi' bak sana zahmet bana... ) ve paralelinde ki itibarı... 

"Yaptım ama düşmanlarım yüzünden" şeklini bize yedirmeye çalışma...

Salak ile Avanak filmi yok vizyonda! 

Senle zaten kimse uğraşmadı.

Uğraşmasına da gerek yoktu!

Aziz Yıldırım bile senin kadar zarar veremezdi bu kulübe..

Hadi yolun açık olsun...

Her bir bordo maviliye yaşattıkların kabusun olsun!"

 USTA VE EKİBİ GÖREVİ RESMEN NASIL DEVRALDI

 USTA VE EKİBİ GÖREVİ RESMEN NASIL DEVRALDI

 Hafta sonunda yapılan ve Türkiye'ye örnek niteliğinde geçen Trabzonspor kongresinde başkanlığa Muharrem Usta getirildi.

 Yeni Başkan Usta ve yönetimi dün tesislerde düzenlenen törenle mazbatalarını kongre Divan Başkanı Ahmet Metin Genç'ten alırken, aynı anda eski başkan İbrahim Haciosmanoğlu da yönetimi fiili olarak teslim ederek, devir teslim gerçekleşmiş oldu.

 Açıkçası dün düzenlenen devir teslim töreni ile Hacıosmanoğlu'nun kulüple ilişkisi resmi olarak da kesilirken, tüm camia rahat bir nefes almış oldu.

 Epey zamandır Trabzonspor camiası bırak yakamızı Haciosmanoğlu diyor ve bir an önce kulübün yakasını bırakması sabırsızlıkla bekleniyordu.

 Görevi devralan yeni Başkan Muharrem Usta ve ekibi dün itibarıyla kulübü resmen devralarak, kolları sıvayıp yola koyuldu.

 Şimdi top Usta ve ekibinde, kongre sürecinde camiaya karşı vaatlerini yerine getirerek Trabzonspor'u düştüğü yerden kaldırmak için camia olarak beklenti içinde olacağız, Usta ve ekibinin yapacağı olumlu icraatlarını alkışlayıp destekleyeceğiz, olumsuz bir icraat yapmaması için uyarıdan kaçmayacağız.

 SOYLU SEÇİM EKİBİNİ UMREYLE ÖDÜLLENDİRDİ 

 SOYLU SEÇİM EKİBİNİ UMREYLE ÖDÜLLENDİRDİ 

 Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı, Trabzon Milletvekili Süleyman Soylu 1 Kasım seçimi kampanya döneminde ekibinde yer alarak kendisiyle birlikte çalışan gençlerden oluşan ekibi önceki gün Trabzon'da toplayarak hepsini kutladı ve IPAT marka cep telefonuna varan çeşitli hediyeler verdi.

 Bakan Soylu'nun bu davranışı gençler arasında sevinç yarattı ve ilk kez siyasette ödüllendirildiklerini dile getirdiler.

 Bununla da yetinmedi Bakan Soylu bu sabah üç gün sürecek Umre yolculuğuna 45 kişilik bir ekibi gönderirken tüm masrafları kendisi karşıladı.

 Soylu Trabzon'da siyaset yapmaya geç başladı ama farkını da kısa zamanda göstermeye başladı.

 Siyasette ödüle de yer olduğunu, seçim döneminde birlikte çalıştığı insanları ödüllendirerek kanıtladı.

 MACERAYA GEREK YOK!

 MACERAYA GEREK YOK!

 Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta ve ekibi bugün veya en geç yarın Trabzonspor'un teknik direktörünü belirleyerek sözleşme yapması gerekiyor.

 Haciosmanoğlu döneminde Shota'nın görevine son verilince idareten Alt Yapı'nın başındaki Sadi Tekelioğlu'na teknik direktörlük görevi verildi.

 Ancak, Sadi hoca ile sözleşme yapılmadı.

 Başkan Usta bir yandan Teknik Direktör olarak Lucesku diyor ama onu önümüzdeki sezon için düşünüyor.

 Halbu ki bu sezon sonuna kadar sözleşmeli bir teknik direktör bu takımın başına getirilmesi şart.

 Sadi Tekelioğlu, Giray Bulak, Hami Mandıralı ve Fatih Tekke isimlerinden birinde karar verileceğini umuyoruz.

 Bu isimlerimiz varken başka takımla özdeşleşmiş isimler üzerinde durarak maceraya atılmamak lazım.

 Önümüzdeki sezon için Lucesku'nun olması da kesin olmadığı için yukarıda zikrettiğimiz isimlerden birinin, hem bu sezonu bitirmesi hem de gelecek sezona hazırlıklı olması anlamında tercih edilmesinde fayda olduğunu düşünüyoruz.

 CHP'DE ORTAHİSAR&AKÇAABAT İTTİFAKI

 CHP'DE ORTAHİSAR&AKÇAABAT İTTİFAKI

 Trabzon CHP'de ilçe kongreleri devam ediyor.

 İlçe kongreleri tamamlandıktan sonra muhtemelen yeni yılın ilk günlerinde il kongresinin yapılarak kongre takviminin yerelde bitirilmesi için parti içinde hareketli günler yaşanıyor.

 İl başkanlığı için kimlerin aday olacağı şimdiden belli değil.

 En azından mevcut İl Başkanı Güzide Uzun'un aday olduğunu kamuoyu biliyor, onun dışında başka adaylar çıkar mı belli değil.

 Parti kulislerinden yansıyan bilgilere göre Ortahisar İlçe teşkilatı ile Akçaabat teşkilatının il kongresinde işbirliği yaparak, sürpriz bir il başkan adayını destekleyecekleri konuşuluyor.

 Ki, Ortahisar ile Akçaabat teşkilatları işbirliği yapması halinde destekleyecekleri adayı il başkanı seçtirmeleri zor olmaz.

 DARBEYİ SANDIKTA VURDULAR

 DARBEYİ SANDIKTA VURDULAR

 Trabzonspor kongresine Türkiye'nin dört bir yanından üyeler gelip oy kullandığı gibi Avrupa'nın çeşitli ülkelerinden hemşerilerimiz sırf kongrede oy kullanıp birilerine ders vermek için adeta ahdetmişlerdi.

 Kongreye katılan üye sayısının yeni bin 400 kişi olması ve bu sayının kulübün 70. genel kurulunda rekora ulaşması, kongreye dünyanın her tarafından ilginin odağında eski başkan Haciosmanoğlu ve yönetimine duyulan öfkenin karşılığı idi.

 Kulüp Başkanı olduktan sonra olumlu bir intiba bırakmayan Haciosmanoğlu, kulübü ve camiayı temsil edemediği gibi o koltuğa da yakışmamış Trabzonspor'un itibarını düşürmüş marka değerinin yerlerde sürünmesine sebebiyet vermiştir.

 Trabzonspor sevgisini yüreğinde taşıyan insanlar Haciosmanoğlu'na ders vermek için 5-6 Aralık kongresini bekledi ve rekor katılımla indirici darbeyi vurdu.

 Demek ki Trabzonspor kongre üyeleri sanıldığı gibi duyarsız değil, kulübe gerçek anlamda hizmet edenlerle kulübü kullananları ayırt etmesini biliyor ve zamanı gelince tercihini de kulübün menfaatleri açısından yaparken tam isabet kaydediyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler