Anahtar Deliği. Sen sus hami mandıralı (8.10.2014)

Sen sus hami mandıralı (8.10.2014)

Anahtar Deliği. Sen sus hami mandıralı (8.10.2014)

SEN SUS HAMİ MANDIRALI

Karabük karşısında alınan farklı mağlubiyetin ardından, herkes Halilhodziç hakkında olumsuz konuşmaya başladı. Güven tamamen Boşnak asıllı teknik direktöre sarsıldı.
İlginçtir, konuşanlar arasına esti Teknik Direktör Hami Mandıralı’da katıldı.
Hami Mandıralı’nın eleştirileri camiada tepki çekmeye başladı.

Sende mi Mandıralı diyor insanlar.

Futbolculuğu döneminde bordo mavili formanın hakkını fazlasıyla vermiş, gönüllerde taht kurmuş bir isimdir Hami. Geçen sezon bir dönem Teknik Direktörlük görevine getirildi bordo mavili takımda. Futbolcular arasında yaptığı operasyon ve yıllar sonra bordo mavi takıma oynattığı futbol ile de gönüllerde taht kuran Hami Mandıralı’nin bu takımda teknik direktör olarak geleceği var. Camia bunu böyle kabul etmiş durumda.
Ancak, bordo mavili takımın almış olduğu başarısız sonuçların ardından Hami’nin de eleştiri kervanına katılması, başta da ifade ettiğimiz gibi kendisini seven insanlar arasında da hoş karşılanmadı.

Bizden hatırlatması, Hami’nin konuşmaması lazım. Konuşursa da takım iyi olduğu dönemde konuşmalı. Sen Hami Mandıralı’sın gönüllerde önemli bir yer edinmişsin, konuşup da kendini tartışmaya açmamalısın.

AZİZ BABUŞÇU’YA KRAL AĞIRLAMA

AK Parti İstanbul İl Başkanı Aziz Babuşçu becerikli bir siyasetçi olmasının yanı sıra Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın da çok tuttuğu isimlerin başında geliyor. Babuşçu hemşerimizdir. Düzköy ilçesindendir. Annesi ve babası Düzköy’de ikamet ediyorlar. Bayram ziyaretlerini aksatmadan Aziz Başkan’da ana babasını ve akrabalarını ziyarete gelir, hiç aksatmaz.

Bu bayram da İstanbul’da Başbakan Davutoğlu’nu karşılayıp, partide bayramlaşma töreninde hazır bulunduktan sonra atladı Düzköy’e geldi. Anne babası ve akrabalarıyla bayramlaştıktan sonra her zaman olduğu gibi AK Parti’de bir grup kendisine yemekte ağırladı. Aziz Babuşçu onuruna verilen yemekte Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, Büyükşehir Genel Sekreteri Davut Çakır ile Düzköy eski ilçe Başkanı Mehmet Atmaca hazır bulundu.


KIZILAY’IN İNŞAATI KABAK TADI VERDİ

Uzunsokak esnafının şikayetini bu sütunlarda bir kez daha gündeme getirmiştik.
Meydan tarafından girişte, Kızılay’a ait bina yapımından kaynaklanan, inşaatı çevreleyen kaplamaların Uzun Sokak’ta çok kötü bir görüntüye sebep olduğunu, bundan dolayı da hem çevre esnafı hem de sokakta gezintiye çıkan insanların rahatsızlık duyduklarını anlatmıştık.

Belli ki, Uzun Sokak’taki o çirkin görüntü inşaatın yapımını üstlenen müteahhit firmanın duyarsızlığı devam ettiği müddetçe, insanların şikayetleri devam edecek. Bu tür merkezi yerlerde inşaat yapmanın da bir kuralı olsa gerek, inşaatı yapan müteahhit firmaya bir süre verilmeli ve o çevreye vermiş olduğu zararı en kısa süreye düşürülmeli.
Yaklaşık 8 ay oldu, Kızılay’ın bina inşaatı başlayalı, çalışmalar daha zemin katta yürüyor. İnşaat karınca hızıyla devam ederse, iki-üç yıl daha Uzunsokak’taki çirkin görüntü devam edecek anlamına geliyor.

İL YÖNETİMİ BOZ’UN ARKASINDA

Trabzon AK Parti’de il başkanı kim olacak tartışmaları devam ederken, mevcut il yönetimi de il başkanı içimizden çıkmalı diyerek, ortaya bir iddia koymuş durumdalar.
İl Başkanı Adnan Günnar, parti içi seçim sürecinin ardından kimin il başkanı olacağı konusunda erken diyerek net bir açıklama yapmazken, özel sohbetlerinde de, yönetimiyle söz birliği etmişçesine İl Başkan Vekili Köksal Boz’u işaret ediyor.
İl yönetiminden bazı isimler, il başkanı mevcut yönetimin içinden çıkacak derken, görevde oldukları süre içinde yaptıkları çalışmaları ve girmiş oldukları seçimlerde almış oldukları başarıları gösteriyorlar.

Bu zamana kadar mevcut il yönetiminden Başkan Vekili Köksal Boz dışında başka bir isim il başkan adayı olarak konuşulmadığına göre, il yönetiminde yer alan diğer isimlerin işaret ettikleri gibi il yönetiminden Boz’un adaylığını destekledikleri anlaşılıyor.

CUMHURBAŞKANI’DAN MÜJDE BEKLENİYOR

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan 10 Ekim’de Trabzon’a geliyor. Rize’ye ve Gümüşhane’ye de teşekkür ziyareti için gidecek olan Erdoğan’ın bu ziyareti tamamen teşekkür amaçlı olacak.

10 Ağustos’ta yapılan cumhurbaşkanlığı seçiminde kendisine il bazında en büyük desteği veren il memleketi Rize halkı oldu. Gümüşhane ilinden de yüksek oranda oy alan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Trabzon’dan almış olduğu oy oranı ise yüzde 71 ile girdiği tüm seçimlerin rekoru oldu. Trabzon ziyareti esnasında Akyazı’daki isim tartışmasını sonlandıracak bir açıklama yapması beklenen Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın, Avni Aker ile Yavuz Selim sahalarının orman ve yeşil alan için tahsis edildiğini açıklayacağı bekleniyor. Bilindiği gibi Avni Aker ve Yavuz Selim sahaları Akyazı dolgu projesi karşılığı TOKİ’ye verilmişti, TOKİ iki futbol sahasının yerine konut yapacaktı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın talimatı ile TOKİ konut projesinden vazgeçiyor, Trabzon şehrin önemli bir merkezinde şehir ormanı ve yeşillik alana kavuşmuş olacak.
Bu müjdeyi Trabzon halkı Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan bekliyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler