Anahtar Deliği 7.12.2015

 TRABZONSPOR TARİHİNDE BİR REKOR  Trabzonspor Kulübü’nün 70. genel kurulu geride bıraktığımız hafta sonunda 5-6 Aralık tarihlerinde yapıldı.  Yönetim Kurulu kongrenin yapılma adresi olarak 19 Mayıs kapalı Spor Salonu’nu göstermişti.  Ancak 9 bin 997 deleg

Anahtar Deliği 7.12.2015

 TRABZONSPOR TARİHİNDE BİR REKOR

 Trabzonspor Kulübü’nün 70. genel kurulu geride bıraktığımız hafta sonunda 5-6 Aralık tarihlerinde yapıldı.

 Yönetim Kurulu kongrenin yapılma adresi olarak 19 Mayıs kapalı Spor Salonu’nu göstermişti.

 Ancak 9 bin 997 delege oy kullanma hakkına sahip olduğu için, Vali Öz kendisine yapılan teklifi benimsedi ve kongreyi daha fazla kapasiteye sahip olan Hayri Gür Spor Salonu’na taşıdı.

 Kongre bu salonda gerçekleşti.

 Ve ilk kez 7 binin üzerinde üye oy kullanarak Trabzonspor tarihinde bir rekora imza atılmış oldular.

 HIR-GÜR OLMADI

 HIR-GÜR OLMADI

 Hayri Gür Kapalı Spor Salonu’nda yapılan ve iki gün süren Trabzonspor’un 70. genel kurulu beklenenin aksine sakin geçti.

 Eski Başkan İbrahim Haciosmanoğlu ve ekibinin kongreyi kaybedeceği aylar öncesinden belli olduğu için, kongre salonunda bir cıngal çıkarıp salonda arbede yaşatacağı söylentileri ihbar kabul edilerek Vali Celil Öz ve Emniyet Müdürü Murat Köksal’dan kongre için önlem alınması konusunda garanti alındı.

 İki gün süren genel kurul polis, jandarma ve özel güvenlik güçlerinin almış olduğu önlemlerle baştan sona sakin ve Trabzonspor camiasına yakışır biçimde geçti.

 İbrahim Haciosmanoğlu’nun seçildiği ve onun döneminde yapılan mali kongrede yaşanan olumsuz gelişmeler, bordo mavili camiayı futbol kamuoyu önünde küçük düşürmüştü.

 Bu kongrede böyle bir durumun olmaması, kongrenin centilmence geçmesi camia adına bir kazanım oldu.

 Üç başkan adayının kongre arifesinde bir araya gelip poz vermesi camiada çoklarının hoşuna gitmese bile o görüntü bile kongrenin sakin ve yakışır havada geçmesine katkı yapmıştır.

 BAŞKAN GENÇ GÖREVİNDE BAŞARILIYDI

 BAŞKAN GENÇ GÖREVİNDE BAŞARILIYDI

 Haciosmanoğlu yönetiminin hesaplarının kongrede ibra edilmesi sırasında, Celil Hekimoğlu’na oy veren üyeler yönetimin ibra edilmemesi yönünde oy kullanması, Muharrem Usta taraftarlarının çekimser kalmasıyla, divan Başkanı Ahmet Metin Genç’in parmak kaldırma usulü yapılan oylamayı sayıp ibra edildi açıklamasının ardından itirazlar halen devam ediyor.

 Özellikle de Haciosmanoğlu’nun seçildiği genel kurulda kendisine oy veren üyelerin, daha sonra Haciosmanoğlu ile yollarını ayırıp karşısına geçmeleri üzerine karşısına geçip aleyhine çalışmaya başlamışlardı.

 Ve bu kesim Haciosmanoğlu’nun ibra edilmesini içlerine sindiremediler.

 Dolayısıyla da Divan Başkanı Ahmet Metin Genç’e öfkelerini kusmaya devam ediyorlar.

 Halbu ki Ahmet Metin Genç dört dörtlük divan başkanlığı yaptığını söylemeliyiz.

 HACIOSMANOĞLU SANDIĞA GÖMÜLDÜ!

 HACIOSMANOĞLU SANDIĞA GÖMÜLDÜ!

 Başkan adayları Muharrem Usta, Celil Hekimoğlu ve İbrahim Haciosmanoğlu konuşmalarını seçimin ikinci günü oy kullanma işleminin başlamasından önce yaptılar ve kürsüye sırayla; Celil Hekimoğlu, Muharrem Usta ve İbrahim Haciosmanoğlu gelerek konuşmasını yaptı.

 Konuşmalarda Muharrem Usta daha başarılı bulunurken, İbrahim Haciosmanoğlu’nun ne konuştuğu anlaşılamadı.

 Haciosmanoğlu’nun işi aslında ilk gün yönetim ibra edildiği zaman çoktan bitmişti, o uzatmaları oynamaya kalarak yarışa girdi, Trabzonspor Başkanı olarak görev yaptığı süre içinde icraatlarıyla bordo mavili kongre üyeleri tarafından sandığa gömüldü!

 BAKAN SOYLU KONGREYİ YAKIN MARKAJA ALDI

 BAKAN SOYLU KONGREYİ YAKIN MARKAJA ALDI

 Trabzonspor kongresi ile yakından ilgilenen Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Süleyman Soylu oy kullanma işlemi başlar başlamaz oyunu kullandı ve Trabzon protokolüyle birlikte salondan ayrıldı.

 Daha sonra oy kullanma işlemi devam ederken tekrar Hayrı Gür Kapalı Spor Salonu’na gelen Bakan Soylu ve protokol, VİP salonunda kısa bir istirahat yaptı.

 Bu sırada Trabzonspor Divan Başkanı Ali Sürmen, Bakan Soylu’ya “Sayın Bakanım Trabzonspor olarak bizler ve üyeler üzerine düşen görevi yaptı. Bundan sonra Kulübe destek vermek size düşüyor. Bu desteği sözden bekliyoruz” dedi. Soylu’da elimizden gelen de varsa Kulübümüz için feda edeceğiz diyerek bordo mavili camianın yüreğine su serpti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler