Anahtar Deliği 4.12.2015

 EKİNCİ, CAMİAYA TERCÜMAN OLDU!  Trabzonspor efsane başkanı Şamil Ekinci bordo mavili kulübün kongresine iki gün kala çok önemli açıklama yaptı.  Yeniden başkanlığa soyunan Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacaiosmanoğlu ve yönetimini yerden yere vuran Ekinci,

Anahtar Deliği 4.12.2015

 EKİNCİ, CAMİAYA TERCÜMAN OLDU!

 Trabzonspor efsane başkanı Şamil Ekinci bordo mavili kulübün kongresine iki gün kala çok önemli açıklama yaptı.

 Yeniden başkanlığa soyunan Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacaiosmanoğlu ve yönetimini yerden yere vuran Ekinci, Haciosmanoğlu’nun hangi yüzle kulübe yeniden başkan adayı olduğunu sorduğu açıklamasında, Gaziantep maçından sonra karşılaşmanın hakemlerini odaya kilitleyip saatlerce bekleten başkan ve içinde tıp doktorlarının bulunduğu yönetim az ceza aldılar keşke ömür boyu men cezası alsalardı diyerek, UEFA ve FİFA’nın da kendilerine ağız ceza vereceğini ifade ederek, para cezalarını ceza alan yöneticiler ödemedi kulübe fatura çıktı diye sevinmiş olabilirler, eski başkanlar ve camia olarak o bedelleri kendilerine ödeteceğiz diyerek, Haciosmanoğlu ve yönetimini sert şekilde uyardı.

 Helal olsun Ekinci’ye, yapmış olduğu açıklama ile camianın gerçek duygularına tercüman oldu.

 2013 KONGRESİNDE YARIŞAN BAŞKANLAR DA YARIŞTA!

 2013 KONGRESİNDE YARIŞAN BAŞKANLAR DA YARIŞTA!

 İbrahim Haciosmanoğlu’nun başkan seçildiği 2013’te yapılan genel kurulda başkan adayı olarak yarışa giren isimlerden biri halı hazırda başkan adayı olan Muharrem Usta idi.

 Usta’nın dışında Metin Atasoy beş başkan adayının yarıştığı o kongrede almış olduğu oyla üçüncü olmuştu.

 Atasoy yeniden aday olmazken, yarın başlayacak kongreye yönelik açıklamasında Trabzonspor Trabzon’dan yönetilmelidir mesajını vermekle yetindi, desteğini Celil Hekimoğlu’na veriyor.

 Diğer başkan adaylarından Hakan Kulaçoğlu, Celil Hekimoğlu’nun listesinde yer alırken, Emre Aksoy ise Muharrem Usta’nın listesine girdi.

 2013 kongresinin kaybeden başkan adaylarından hangileri bu kongreyi galip bitirecek?

 BAHÇELİ KIZARSA

 BAHÇELİ KIZARSA

 1 Kasım genel seçiminde milletvekillerinin tam yarısını kaybeden MHP’de muhalifler seçim yenilgisinin faturasını Genel Başkan Devlet Bahçeli’ye kesti.

 Ardı ardına genel başkan adayları ortaya çıktı.

 Sinan Oğan, Koray Aydın ve Meral Akşener sırasıyla adaylıklarını açıkladılar.

 Birlikte imza toplayacaklar, olağanüstü kongre kararını aldırıp tüzükte yazan olağanüstü kongreyi toplamak için gerekli imzayı toplamaları halinde, en çok oy alan genel başkan adayına destek olacaklar.

 Devlet Bahçeli karşısında muhalefet adayları sandıkta ittifak yapacaklar.

 Bahçeli bu isimlere çok sert çıktı.

 Sinan Oğan’ın partiden ihraç edildiğini aday olamayacağını açıklarken, Trabzon eski Milletvekili Koray Aydın’ı da sürekli genel başkan adayı olup olağanüstü kongre çağrısı yaparak MHP’yi CHP’lileştirmekle itham etti ve buna fırsat vermeyeceğini vurguladı.

 Meral Akşener’i ise MHP içindeki Fetullah Gülen figürü ithamında bulundu.

  HACIOSMANOĞLU YÜZDE 20!

  HACIOSMANOĞLU YÜZDE 20!

 Dün bu sütunda gündeme getirdiğimiz Trabzonspor kongresinde “İkisi yarışır” başlıklı yazımız, bordo mavili camianın büyük bir kesimini rahatlattı.

 Haciosmanoğlu başkanlık yarışında iddialı değil.

 İddialı olmadığını gösteren veriler de kendi elinde var.

 Başkan adaylığıyla ilgili olarak en son yaptırdığı ankette, üyelerin kendisine yüzde 20 oranında bir destek verdiği sonuca yansımış.

 Bu sonuç Hacıosmanoğlu’nun moralini bozmuş.

 Göz göre göre yarışı kaybediyor.

 Ancak yapacak da bir şeyi yok.

 Yeter Trabzonspor Kulübüne, takımına ve markasına vermiş olduğu zarar, çeksin elini artık!

 ENGELLİLER GÜNÜ 

 ENGELLİLER GÜNÜ 

 3 Aralık dünya sakatlar günü olarak çeşitli etkinliklerle kutlandı.

 Trabzon’da ise dün saat 10’da 19 Mayıs Kapalı Spor Salonu’nda sakatlar günü münasebetiyle bir konser düzenlendi, engelli vatandaşlarımız kendileri için düzenlenen konsere davetli idi tribünleri doldurdu.

 Yöresel sanatçılarımız birbirinden güzel türküleri karşısında kendilerinden geçerken, felekten bir gün daha çalmış oldular.

 Sakatlar günü münasebetiyle 19 Mayıs Kapalı Spor Salonu’ndaki konseri Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu organize etti, bir grup engelli vatandaşa da sakatlar günü münasebetiyle yemek verildi.

 Engelli vatandaşları yalnız 3 Aralık dünya sakatlar günü münasebetiyle anarak bu kesime ilgisiz kalmayalım.

 Onların günlük yaşantılarını düzene sokacak düzenlemelere şehirlerden başlayarak, ilçelere ve beldelere kadar ulaştıralım.

 Eğitim ve kültürel açıdan engellilere imkan sağlayalım.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler