Anahtar Deliği -Hayrettin Hacısalihoğlu neden yanıldım dedi. 30.06.2015

aylan Üner, "Bunun hangi evrak olduğunu da söylesin. Aksi halde bu şekilde konuşması iftiradan öteye geçmeyen gerçek dışı beyanlardır" dedi

Anahtar Deliği -Hayrettin Hacısalihoğlu neden yanıldım dedi.  30.06.2015

HACIOSMANOĞLU’NU ELEŞTİRENLER AK PARTİ DÜŞMANI DA AHMET METİN GENÇ DE Mİ KOMİNİST?

Trabzonspor Kulübü Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu’na yakın isimler şunu dillendirmeye çalışıyorlar, “Hacıosmanoğlu’nu eleştirenler AK Parti düşmanı, solcu, dinsiz” gibi.. Hataları söylemek suç gösteriliyor.

Peki şimdi eleştirenler adına soralım; Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç hangi partiden seçildi? AK Parti’den! Hacıosmanoğlu’na TFF seçimlerinde Demiören’i desteklediği için, ‘Bu kabullenilemez. Bunu kabul etmiyoruz.

O davayı yok saydın’ diyerek ağır eleştirmişti! O da mı Hacıosmanoğlu’na yakın isimler tarafından ’kominist’ ‘AK Parti düşmanı!’ Böyle yapa yapa, insanları kandırıp, hatalarını örtmeye kalkarken insanlara iftira atıp çamura sokmaya çalışa çalışa, kulübün bütün dengelerini bozup camiayı param para ediyorsunuz! Ayıptır, günahtır.

HAYRETTİN HACISALİHOĞLU NEDEN YANILDIM DEDİ

Trabzonspor Kulübü Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu yine bildiğiniz gibi.. UEFA'dan gelen evrakları bilerek kulübe göndermemekle suçladığı TFF eski yöneticisi Taylan Üner, "Bunun hangi evrak olduğunu da söylesin. Aksi halde bu şekilde konuşması iftiradan öteye geçmeyen gerçek dışı beyanlardır" dedi.

Ayrıca Trabzonspor eski yöneticilerinden Hayrettin Hacısalihoğlu da dün ilginç bir mesaj paylaştı. Mesajda Hacıosmanoğlu’nun Sadri Şener’i neden dava ettiğini şimdi anladığını belirtiyor ve şunu yazıyor; “İHO, göreve geldiğinde ilk işi önceki başkanı maddi konularda suçlayarak mahkemeye vermek olunca hayretler içinde kalmıştım. Hem bir kurumun başında olacasın, hem de o kurumun en hayati konusu şikeyi baltalayacaksın, itibarını düşüreceksin. Akıl tutulması demiştim. Yanılmışız. Meğerse bugünki söylentilere o günden kılıf hazırlanmış…”

REKTÖRE ŞOK SUÇLAMA!

Gümüşhane Üniversitesi’nin Rektörü İhsan Günaydın hakkında ortaya atılan iddialar şok etti. Birincisi Gümüşhane Üniversitesi’ne akademisyen olarak girebilmenin tek yolunun malum cemaatten olmak ve Trabzonlu olmak! İkincisi ise Rektör Günaydın’ın eşinin daire başkanlığına atanması..

Bu iddialar Gümüşhane’de her yerde konuşulup tartışılmaya başlandı. Tonyalı olan Rektör Günaydın bu konuda ağzını bıçak açmıyor. Öte yandan Kütüphane Dairesi Başkanlığına getirilen Ayşegül Günaydın’ın daha sonra genel sekreter yardımcısı olduğu ileri sürülüyor. Peki milli eğitime bağlı normal bir öğretmenken Artvin’de nasıl bu noktalara gelebildi?

Bu da en büyük tartışılan konulardan bir tanesi… Aldığımız duyumlara göre Artvin Çoruh Üniversitesi Rektörü İhsan Günaydın’ın Tonyalı hemşerisi olan Prof. Dr. Mehmet Duman tarafından Milli Eğitim Teşkilatlarında öğretmen kadrosunda olan Ayşegül Günaydın’ı önce üniversite kadrosuna sekreter olarak iltimasla atadı.

Ardından Günaydın da eşini Trabzon’da Doğu Karadeniz Yurt Müdürlüğü görevine atanmasını sağladı. Yine iltimasla Gümüşhane’ye daire başkanı yaptığı öne sürülüyor. Bir de Gümüşhane Üniversitesi resmi internet sitesinde dikkatimizi çeken ayrı bir detay var. Bu da eski Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ün Gümüşhane Üniversitesi ziyaretinde Rektör Günaydın ve eşi ile fotoğrafı konulmuş.

Enteresan olan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile fotoğrafı yok. Edindiğimiz bilgilere göre daha önce Erdoğan Gümüşhane’ye gelmiş üniversiteyi ziyaret etmemişti. Valiliğe gittiğinde ise Rektör Günaydın da ziyarete gitmesine rağmen medyaya Rektör ve Erdoğan’ın birlikte olan fotoğrafı yansımadı. Acaba fotoğraf çekilememiş miydi..?

Yada Cumhurbaşkanı Erdoğan, Rektör Günaydın ile fotoğraf vermekten kaçınmış mıydı? Bilemeyiz tabi. Ama bildiğimiz bir şey var; Gümüşhane Rektörü Günaydın şu anda kent gündeminin tam göbeğinde!

AKÇAABAT HİLTON’DAN AÇIKLAMA

Akçaabat’ta turizm adına önemli bir proje bitme aşamasında. Hem Akçaabat’ın vizyonunu değiştirecek hemde Trabzon’a turizm adına önemli bir katkı sağlayacak. Evet. Daha önce 22.06.2015 tarihinde gözlem ve izlemlerimizden şöyle bir değerlendirmek yapmıştık; “İşadamı Erol Tuna Hilton Oteli’ni Akçaabat’ın Söğütlü Beldesinde deniz kenarına kurdu, hizmete açmak için zaman gözlüyor.

Bir yandan da Tuna’nın Hilton Otel’i önündeki kayık damlarının kendisine söz verildiği halde otelin bitim tarihine kadar kaldırılmadığı için otelin hizmete giriş tarihi de engellenmiş oluyor. Erol Tuna’ya kayık damını kaldırmayı hangi belediye başkanı söz vermişti? Söğütlü’nün son Başkanı Metin Bey mi Akçaabat Belediye Başkanı Şefik Türkmen mi?

Kim hangi belediye başkanı bu sözü vermiş olursa olsun, şu an yetki ve sorumluluk Akçaabat Belediye Başkanı Şefik Türkmen’de, Hilton’un önünü Türkmen’in açması lazım.” Bu tespitlerimize yazılı açıklama yapan iş adamı Erol Tuna şu ifadeleri kullandı: “…Şeklinde çıkan yazıyla ilgili hiçbir dahlimiz ve beyanımız yoktur. Bilgimiz dışında yayınlanmıştır. Tekzibini rica ederiz. Saygılarımla. Erol Tuna.”

TRABZON’DA OTOPARK SİSTEMİ ÇÖKTÜ

Trabzon’da bazı yerlerde yol kenarlarında otoparklar var. Bunların saatlerini kaydeden tutan sistemin çöktüğü öğrenildi. Geçtiğimiz cuma gününden beri geçmişe dönük plakanın borcu olup olmadığı bakılamıyor.

Çünkü sistem çökmüş. Bir vatandaş aradı. Plakamı sordum cevap veremediler şu anda bakamıyoruz günlük ancak kayıt tutabiliyoruz dediler dedi. Bakalım ne zaman düzelir! Merakla bekliyoruz. Ayrıca kent merkezinde hala bir katlı otopark yapılamadı. Turizm sezonu açıldı insanlar gelmeye başladı.

Meydan tamamen iftar saatlerinde tıkanıyor. Demirmendere-Tanjant arası felç oluyor. Beşirli-Haçkalı Baba Hastanesi arası adım adım seyrediyor. Acilen çözüm bulunmalıdır. Bir de Boztepe yolu var ki ne biz anlatalım ne siz söyleyin!

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler