Anahtar Deliği - CHP Gençleri kıskaca aldı - 30.05.2022

“İnanın bana gençler, geliyor gelmekte olan” sloganın yer aldığı broşürler Pazar günü CHP’li gençler tarafından Uzun Sokak’ta vatandaşlara dağıtıldı.

Anahtar Deliği - CHP Gençleri kıskaca aldı - 30.05.2022

Hakan Gürhan’ın morali yerinde…

Geçtiğimiz aylarda ciddi bir sağlık sorunu yaşayan Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası eski Genel Sekreteri Hakan Gürhan ile Ankara’da Trabzon Günleri etkinliklerinde karşılaştık. Hakan Bey fizik tedavi görüyor. Sağlık durumu oldukça iyi. Zamanının büyük bir kısmını kitap okuyarak geçiriyor. “Sağlık sorunlarımı tamamıyla atlattıktan sonra emekliliğimin keyfini çıkaracağım” diyor. Kendisine sağlıklı ve uzun ömürler diliyoruz.

CHP Gençleri kıskaca aldı !

“İnanın bana gençler, geliyor gelmekte olan” sloganın yer aldığı broşürler Pazar günü CHP’li gençler tarafından Uzun Sokak’ta vatandaşlara dağıtıldı. Broşürde İnternet indiririmi, Faizsiz KYK Kredisi, Kültür Sanat Faaliyetlerinde 1.000 TL’lik katkı, mülakatın kaldırılması, Pasaport harcının ücretsiz hale getirilmesi ve gençlerin alacağı ilk otomobilden ÖTV alınmayacağı gibi 6 maddeden oluşan vaatler bulunuyor.

Hasan Kurt ekranlara dönüyor…

Trabzon’un deneyimli gazetecilerinden Hasan Kurt ekranlara dönüyor…

Haber61 TV’de “ Hasan Kurt ile Gündem” isimli adlı programda Genel Koordinatörümüz Atakan Kadıoğlu ile Trabzon ve Türkiye gündemini farklı bakış açısıyla yorumlayacak olan Kurt, her hafta izleyicileriyle buluşacak.

Kubilay Çiçek’e güven tam !

Deva Partisi Trabzon İl Başkanı Kubilay Çiçek, Başkent Trabzon Günlerine Deva Partisi Seçim İşleri Başkanı ve Parti Sözcüsü İdris Şahin ile birlikte geldi. Organizasyonda yer alan bütün stantları tek tek dolaşan ikili vatandaşlarla bol bol sohbet ettiler. Kubilay Çiçek’e çok güvendiklerini ve bütün teşkilatları çok iyi sevk ve idare ettiğini vurgulayan Şahin, “ Kubilay Çiçek başkanımız iyi bir üniversite bitirmiş başarılı bir kardeşimiz. Kendisini Trabzon’da birçok insan tanıyor. Bütün ilçelerde daha çok çalışarak partimizin projelerini mahalle mahalle gezerek anlatmasını istiyoruz. Trabzonluların teveccühünden çok mutluyuz” dedi.

Güneş’in ailesi yoktu…

Önceki gün vefat eden Şenol Güneş’in kayınvalidesi Leman Kamiloğlu’nun İskenderpaşa Camiindeki cenaze törenine katıldık. Cenazeye Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, Trabzonspor Genel Sekreteri Ömer Sağıroğlu, Trabzonspor eski başkanlarından Ahmet Celal Ataman, eski yöneticilerinden Hayrettin Hacısalihoğlu, Süleyman Atal gibi isimler katıldı. Bürokrasinin büyük bir bölümünün Ankara’da Başkent Trabzon Günleri etkinliklerinde olması sebebiyle cenazeye katılamadıklarını biliyoruz. Cenazenin dikkat çeken en önemli ayrıntısı ise Şenol Güneş’i bu acılı gününde birinci derecedeki yakın akrabalarının yalnız bırakmış olması oldu…

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler