Anahtar Deliği 30.05.2017

Anahtar Deliği 30.05.2017

Anahtar Deliği 30.05.2017
HAKKIMI HELAL ETMİYORUM!

Ak Parti Trabzon Milletvekili Ayşe Sula Köseoğlu, CHP Trabzon eski İl Başkanı Yavuz Karan’a “Hakkımı helal etmiyorum” dedi.

Nedeni açık…

Sosyal medya hesabından Karan, “Ak Parti’de MKYK’daki Süleyman Soylu-Ayşe Sula Köseoğlu’nu FETO temizliği olarak” nitelemişti.

Bu tabir ve Ayşe Sula Köseoğlu’nu kastetmesinin ardından Köseoğlu kendisine yönelik bir algı oluşturulmaya çalıştığını ifade etti. Köseoğlu, “Ben 20 yıldır başım kapalı diye duruşmalara girmeyen bir avukatım. Onlar gibi olsaydım açardım başımı duruşmalara girerdim. Yazıklar olsun. Beni bu duruma çekmeye çalışanlara hakkımı helal etmiyorum” dedi.

Ayşe Sula Köseoğlu bu benzetmeyi yapan Karan’ı telefonla aramış ve sitem edip “Sana hakkımı helal etmiyorum” demiş.

Ayşe Sula Köseoğlu, bu konuda haksızlığa uğruyor. Bank Asya’ nın avukatlığını yapmasını ve ardından nasıl bıraktığını anlatmıştı.

Muhalif kanadı bu açıklamalar pek tatmin etmedi, hala konuşanlar var. Onlara da mesaj vermiş oldu.

YANAN O FABRİKANIN HASARI ÖDENDİ Mİ?

Arsin Organize Sanayi Bölgesi’nde bir süre önce yanan mobilya fabrikasından haber var.  Gündoğdu Mobilya’nın elektrik kontağıyla alakalı oluşan sorun sonrası yangınçıkmış ve fabrika neredeys tamamen yanmıştı.

Sonrasında merak ediliyordu.

Hasar ne olacak? Sigortası var mı?

Eve fabrikanın sigortası varmış.

Sigorta şirketi 9 saat boyunca yanan fabrikanın hasarını ödedi.

Gündoğdu Mobilya Sanayi Ticaret Ltd. Şti Yönetim Kurulu Başkanı Aydın Gündoğdu, sigortadan gelen yetkililerden hasarın masrafının çekini aldı.

Hasarın ne kadar olduğuyla alakalı bilgi verilmedi.

KTÜ’DE ORMAN BÖLÜMÜNÜN EFSANESİ EMEKLİYE AYRILDI

Karadeniz Teknik Üniversitesi Orman Mühendisliği Bölümün’de uzun yıllar görev alan öğretim üyelerinden Prof Dr Ziya Gerçek, emekliye ayrıldı.

Orman Bölümü’nde, “Herşey yalan Ziya Gerçek” sloganı da öğrenciler arasında her dönem billendirildi.

Yani diyebiliriz ki; KTÜ bir efsanesine daha veda etti.

Yolun açık olsun hocam.

Trabzonspor'un müzesinde bulunan 6 şampiyonluk kupasına konulan haciz kararının yapılan itiraz sonucu kaldırıldığı bildirildi.

Bu haber dün heryerde vardı.

Eee şimdi ne olacak?

Detay verelim hemen..

Bu soruya cevap aramadan..

Trabzonspor Kulübünün, Trabzon İcra Dairesine yaptığı itirazda, şampiyonluk kupalarının Trabzonspor Kulübü Derneğine, hacze konu borcun ise Trabzonspor Sportif AŞ'ye ait olduğu belirtildi.

Manevi değeri bulunan kulüp kupalarının kulüp derneği ile camiaya mal olduğu, haciz yapılan adresin de derneğe ait olduğu ve bu kararın uygulanmasının mümkün olmadığı öne sürülerek, işlemin kaldırılması talep edildi.

Kulüp başkanı Muharrem Usta tarafından görevlendirilen avukatların müracaatı sonucu Trabzon İcra Dairesinde itirazın kabul edildiği ve haciz işleminin kaldırıldığı aktarıldı.

Trabzonspor'da kadroya katılan Stephane Mbia, Ogenyi Onazi ve Carl Medjani gibi oyuncuların menajerlik ücreti nedeniyle geçen hafta haciz işlemi yapılmıştı.

Şimdi kupalara haciz getiren süreci başlatan avukat, menajer, o haczi işleme koyan icra müdürü ve bu haczi buralara gelmesinde iş güzarlık yapan kulüp idaresi ve yönetimi..

Eeee şimdi ne olacak?

İstifalar istenmişti ne oldu?

Evet beyler bir açıklama yapın..

RİZE’DE NELER OLUYOR?

Rize Ülkü Ocakları Başkanı İhsan Alkan, Çaykur Genel Müdürü İmdat Sütlüoğlu hakkında bilgilendirme kuruluna yazı yazarak, Sütlüoğlu’nun FETÖ ile ilgili olarak bağlantılarının araştırılmasını istedi.

Alkan, kentte bir restoranda düzenlediği basın toplantısında yaptığı açıklamada; Bilgilendirme Kuruluna dilekçe yazıp Çaykur Genel  Müdürü İmdat Sütlüoğlu hakkında FETÖ ile ilişkilerinin araştırılmasını ve FETÖ ile bağlantısının tespiti durumunda haklarında soruşturulma açılmasını istedi.

Rize Ülkü Ocakları, dilekçede şu ifadelere yer verdi; “2011 Yılından itibaren Çaykur Genel Müdürlük görevini yürütmekte olan İmdat Sütlüoğlu’nun Fethullahçı terör örgütü ile olan ilişkisinin araştırılması ve hakkında kamu davası açılması gerekmektedir.

FETÖ’nün kanalı olarak ve kapatılan Samanyolu tv’nin düzenlediği Türkçe olimpiyatlarına Orta ve Doğu Karadeniz bölgesindeki insanların geçimini sağladığı çay tarımının marka değeri ÇAYKUR’un  sürekli olarak sponsor olması bunun yanında legal ve illegal yollardan ÇAYKUR tarafından yurt içi ve yurt dışı okullarına maddi ve manevi yardımları kayda değer olgular olup araştırılması gerekmektedir.

Bu nedenlerden dolayı Çaykur Genel Müdürü İmdat Sütlüoğlu’nun FETÖ bağlantılarının araştırılması ve FETÖ ile ilgili bağlantısı bulunduğu taktirde soruşturma açılmasını arz ederiz.”

Bilgilendirme yazılarının cevaplarının ardından Sütlüoğlu hakkında suç duyurusunda bulunacaklarını belirten Rize Ülkü Ocakları Başkanı İhsan  Alkan, “Bizim çizgimiz belli referandum öncesi yapılan yanlışları söylemedik. Çünkü ülkenin birlik ve beraberliğe ihtiyaç duyduğu günlerdi. Referandumda evet için tüm gücümüzle çalıştık. 2000 esnafın elini sıkarak referandumu anlattık. Şimdi soruyoruz. Bütün kamuoyu bu iki bürokratı konuşuyor. Bizde bilgilendirme kuruluna yazı yazarak cevap bekliyoruz” dedi.


SÜMELA’YA TELEFERİK PLANI

Milli Parklar Genel Müdürü Nurettin Taş, Meryemana mevkiinde ki bungolov evleri yıkıp daha büyük ve geniş ahşap evlerin yanı sıra eski bekçi lojmanlarını yıkarak manastırı karşıdan seyredecek modern bir restoran yapacaklarını söyledi.   Ayrıca Orman Bölge Müdürlüğüne ait metruk dinamit deposunun bulunduğu alana teleferiğin ilk giriş ayağını koymak için her iki Genel Müdürlük arasında devir işlemlerini tamamlayarak manastırı teleferikle ihale edeceklerini dile getirdi. Bundan böyle ziyaretçileri manastıra teleferikle çıkartmayı planlıyoruz ifadelerini kullandı.

İŞKUR ENGELLERİ AŞAMADI

 İŞKUR il Müdürü Adnan Zengin Bölge Çalışma ve İşçi kurumunun birleşmesinin ardından iş hacminin hızla arttığını daha büyük bir mekana ihtiyaç duyulduğunu söyledi. İŞKUR, Maraş Caddesindeki eski Sümerbank satış mağazası ve eski SGK Binasına 3 yıl önce resmen talip olmasına rağmen bürokratik engelleri bir türlü aşamamış acaba neden!

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler