Anahtar Deliği 30.03.2016

CELİL HEKİMOĞLU BUNA NE DİYECEK? Trabzonspor’un son kongresiyle ilgili Faruk Kanca’nın yorumu ilginç. Bildiğiniz gibi Trabzonspor’un son kongresinde Faruk Kanca Başkan adaylarından Celil Hekimoğlu’nun yanında yer aldı. Kongre sürecinde Bakan Süleyman Soyl

Anahtar Deliği 30.03.2016

CELİL HEKİMOĞLU BUNA NE DİYECEK?

Trabzonspor’un son kongresiyle ilgili Faruk Kanca’nın yorumu ilginç.

Bildiğiniz gibi Trabzonspor’un son kongresinde Faruk Kanca Başkan adaylarından Celil Hekimoğlu’nun yanında yer aldı. Kongre sürecinde Bakan Süleyman Soylu ve Ak Parti teşkilatları başkan seçilen Muharrem Usta’nın yanında yer aldı deniyordu. Hatta Başkan adaylarından Celil Hekimoğlu da bunu diyordu. 

Tabiki çevresine..

Şimdi Faruk Kanca, Hekimoğlu’nun da bunu demesine rağmen, “Ak Parti’nin kongreye karıştı” iddiasına karşılık diyorki; “Müdahil olsaydı AK Parti bizim listeye olurdu. Usta’nın yönetiminde AK Partide aktif yöneticilik yapan yok, Celil’in listesinde ben ve Alper Bektaş vardır.”

Şimdi Celil Hekimoğlu ne diyecek bakalım.

Sessizliğini koruyor!

Elbet bir bildiği vardır. 

Yada böyle tartışmalardan uzak durma niyetindirdir..

Kim bilebilir ki!

VOLKAN KONAK VE MURAT ONUR

VOLKAN KONAK VE MURAT ONUR

Trabzon’da bu ikilinin yıllardır dost olduğunu bilmeyen yoktur.

Biri başarılı bir iş adamı diğer ünlü sanatçı.

Hiç kopmadılar.

Yıllar geçsede ayrılmadılar.

Dün Murat Onur’un annesinin cenazesindeydik.

Yanı başından ayrılmayan Volkan Konak’ı gördük.

Bundan bir kaç hafta önce de Volkan Konak’ın annesinin cenazesindeydik.

Oradada Murat Onur Volkan Konak’ın yanından ayrılmadı.

Her iki dostunda acısını paylaşıyoruz.

Şu zamanda böyle dostluklar görmek ve en zor zamanlarda buna şahit olmak gerçekten çok güzel.

Helal olsun demekten başka ne olabilir ki?

MUHTARLARI HAREKETLENDİREN MESAJ

MUHTARLARI HAREKETLENDİREN MESAJ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın muhtar açılımı tuttu.

Doğru bir hamleydi.

Devletin en tepesindeki isim en alttaki temsilcisi olan muhtarlarla bire bir görüştü.

Bire bir konuştu.

Sorunlarını direkt olarak dinledi. 

Güzel ve şık hareketler bunlar.

Lakin bu görüşmeler öyle ilginç şeyler ve isteklere sebep oldu ki sormayın.

Mesela muhtarların bazıları Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüşmeden sonra kendi bulunduları bölgenin belediye be yerel yöneticilerinden mahallesine spor kompleksi, saha gibi şeyler talep etmiş.

Yani tabiki edecek.

Ama herşeyin oluru olur.

Alt yapısı olur.

Yeri olur!

Sanırım Cumhurbaşkanı Erdoğan, muhtarlarımıza manevi anlamda önemli bir güç verdi.

Diğer yandan bir dolandırcılık türedi.

Muhtarlara, “Cumhurbaşkanımız Erdoğan ile daha sık görüşmek istiyorsanız 30 lira bağış yapın” gibi sms mesajları atıldı.

Trabzon’daki muhtarlara da bu gitti.

Anında bu konudan haberdar olan Trabzon Muhtarlar Federasyonu Başkanı olan aynı zamanda 1461 Trabzon Kulübü’nün Başkanı Bekir Aktürk, Trabzon’daki muhtarların hepsine, “Dolandırıcılara inanmayın” mesajı gönderdi.

Hemen olaya el koydu.

AK PARTİ TRABZON TEŞKİLATLARI-KAŞÜSTÜ-DALÇIK 

AK PARTİ TRABZON TEŞKİLATLARI-KAŞÜSTÜ-DALÇIK 

Trabzon’da Yomra İlçesi Kaşüstü mevkiinde üst geçit mi olsun yada dal-çıkla mı geçilsin tartışması sürerken Ankara’dan mesaj geldi. İddiaya göre geçtiğimiz hafta Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Süleyman Soylu ile Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım bir araya gelmiş. Ziyaret sırasında Kaşüstü gündem olmuş. Bakan Yıldırım Trabzon heyetine, “Dal-çık uygun” demiş. Yomra Belediye Başkanı İbrahim Sağıroğlu da bu buluşma ve görüşmeyi doğruladı. Bakan beyin böyle birşey söylediğini de. Bu arada TMMOB’nin dal-çık projesinde sona geliniyor. Belediyeye itiraz eden sivil toplum kuruluşu TMMOB’nin hazırlattığı projede yol 1 metre 70 cm yukarı yükselecek. 

Şimdi ne olacak? Aslında bu gösteriyorki Başkan Sağıroğlu ile Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu’nun görüşleri uyuşmadı. İstekleri de.. Zaten Başkan Gümrükçüoğlu her fırsatta Yomra’dan şikayet ediyor. En başta çok katlı binalarına verilen ruhsatlardan. Bu arada Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç ile Başkan Gümrükçüoğlu arasındaki savaş sürüyor. Aldığımız bir duyuma göre Ahmet Metin Genç Büyükşehir Belediye Başkan adayı olabilirmiş. Bu nedenle asla araları düzelmez diyenler de az değil. Ak Parti Teşkilatlarında da bu konuşuluyor. Size bir tüyo daha verelim. Bakan Süleyman Soylu önümüzdeki ilk Ak Parti Trabzon İl Kongresi’nde Haydar Revi’nin yerine bir isim düşünüyor.

Bu konuya tam girmeyeceğiz.

Detaylandıralım öyle…

Biraz daha olgunlaşsın istiyoruz. 

ADIGÜZEL ADAY OLDU

ADIGÜZEL ADAY OLDU

Kızılay eski Genel Başkan Yardımcısı Nihat Adıgüzel, 4 Nisan 2016 tarihinde yapılacak olan Kızılay Olağan Genel Kurulu’nda başkanlığa aday olduğunu açıkladı.

Basın toplantısı düzenleyen Adıgüzel, Kızılay’da bir huzursuzluk olduğunu bunun sebebinin 2013-2015 yıllarında görev alan yönetimden kaynaklandığını söyledi. Adıgüzel aynı zamanda Avrasya Üniversitesi’nin  mütevelli heyeti üyesi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler