Anahtar Deliği 29.05.2017

Anahtar Deliği 29.05.2017

Anahtar Deliği 29.05.2017
ŞENOL GÜNEŞ’E TRABZON’DAN MESAJ

Pek tabiki Şenol Güneş Türkiye’nin en büyük teknik direktörü. Bunu zaten Trabzonspor’da kanıtladı ardından Milli Takım’da kanıtladı. Şimdide Beşiktaş’ta üst üste 2. Kez şampiyonluğu yaşadı. Trabzonspor’un başındayken elde ettiği başarılar hakem lobileri, şike sanatkarları tarafından çalındı. Bunun ispatı UEFA gibi mercilerde vardır. Şimdi Trabzonspor taraftarları Şenol Güneş’i kutluyorlar. “Sana bu mutluluğu yaşatmadılar doğal olarak bize de yaşatmadılar. Ama sen yılmadın gittin İstanbul’da onların gözüne soka soka ‘Ben size bunu göstereceğim’ dedin ve yaptın. Senin Beşiktaş’taki 2 şampiyonluğun Trabzonspor’daki şampiyonluklarının ispatıdır aynı zamanda.. Helal olsun” dediler.

Evet haklılar da. Hocam yolun açık olsun. Keşke aynı mutlulukları sevinçleri bizde birlikte yaşasaydık. Belki bir gün...

YİNE BİR GERÇEK İSPATLANDI; TÜRKİYE’NİN FUTBOL MARKASI TRABZON

Beşiktaş şampiyon olunca; 
"Şenol Güneşli Trabzonspor'un yapamadığını Beşiktaş yapıyor. Çünkü yönetimi sağlam.. " diye ahkam kesenler olabilir..
***
"Niye kutlayayım kirli futbol düzeni hala devam ediyor." diyen Hatay'dan Trabzon'a, Antalya'dan Ankara'ya kısacası yurdun dört bir köşesindeki futbol severler öfkeli gözükebilir.
***
"TFF 2010-2011 sezonunda çalınan Trabzonspor'un kupasını ve gasp edilen hakkını vermedikçe hiçbir sezondaki şampiyonu tanımayız" diyenler fazlaca vicdanlı futbol severin olduğu 
***
"Al- gülüm, ver - gülüm maçlar langırt havasında.." gibisinden sağlam çakanlar  herhalukarda çıkabilir.
*** 
"Hayır hayır. Beşiktaş'ı şampiyon yapan konjektöreldir. FB'nin başında Aziz olmasa bu sene FB şampiyondu.." şeklinde lafı fütursuzca sallayanlar tabiki vardır.
***
"Beşiktaş'ın siyasi iradeye kafa tutacak lobisi de var yönetimi de.."  diyenler pek tabiki olabilir.
***
Her kim ne derse desin..
Şu gerçeği asla değiştirmeyecek;
Türkiye'nin  futbol kalitesi  Trabzon'dur.  Şenol Güneş de o hazinelerden sadece biridir.

TRABZONSPOR BAŞKANINDAN KUTLAMA MESAJI

Aslında şık bir hareket.
Herkesin cesaret edemediği bir kutlama.
Çok normal.
Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta’nın dün attığı Beşiktaş’a kutlama mesajı.
Aslında olması gereken bu!
Ama gelin görünki; Geçmişte yaşanmışlıklar kimilerini o kadar yıprattıki bu şık hareketi farklı algılıyorlar.
Keşke..
Adaletli bir lig olsaydı.
Bu arada Galatasaray yada Fenerbahçe şampiyon olsaydı aynı mesajı atar mıydı Başkan Usta?
Atardı.
Kesinlikle atardı.
Beşiktaş’ın şampiyonluklarından çıkarılması gereken dersler diye de bir kaç mesaj atmadı.
Atsaydı keşke..

YAVUZ KARAN’DAN 2 MESAJ 2 GÖNDERME

CHP Trabzon kurmaylarından ciddi şekilde eleştiriler geldi.  Eleştiriler gelmesinin sebebi şu an gündemde olan Ankara’da gerçekleştirilen Trabzon Günleri etkinlikleri oldu. İlk eleştiri hatırlarsanız CHP Trabzon İl Başkanı Turgay Güngör’den geldi.

TBMM Başkan Vekili Akif Hamzaçebi’nin etkinliğin açılış programında konuşturulmamasını eleştirmiş, bu yapılanı üzücü bulmuş ve kınamıştı. CHP Trabzon Milletvekili adayı ve eski İl Başkanı Yavuz  Karan da, “Her yıl olduğu gibi bu yıl da Ankara’daki Trabzon Günleri AKP günlerine dönüştürüldü” ifadesini kullandı. 
Ayrıca Karan çarpıcı bir tespit daha yaptı. 
Bu tespitini de AK Parti’nin yeni MKYK’sıyla ilgiliydi.
“AKP MKYK’sında yapılan FETÖ temizliğinden Trabzon da nasibini aldı” diye yazdı.
Hatırlarsanız MKYK’ya Trabzon Milletvekillerinden Süleyman Soylu girmiş Ayşe Sula Köseoğlu’nun üstü çizilmişti.

HABER61 ANKARA’NIN NABZININ TUTTU

Haber61 ekibi Ankara’da Trabzon Günleri etkinliklerinde adeta başkentin nabzını tuttu. Hiçbir detayı atlamayan Haber61 ekibi, röportajlar, haberler, yorumlar ve kulislerle her bir ayrıntıyı okuyucuları ile paylaşmasını bildi. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Trabzon Valisi Yücel Yavuz, Milletvekilleri ile yaptıkları röportajlarla farklı açı ve görüşleri bir tık ötede sunarak başarılı bir çalışma yaptılar. Etkinliklerin son gününde İlçe ilçe stantların da yer aldığı bol görselli haberlerde Trabzon’un güzellikleri en iyi şekilde temsil edildi. Binlerce davetli akın ederken gurbetteki Trabzonlular da buram buram memleketlerinin havasını içine çektiler. Ufak tefek hatalar olabilir bunlardan ders alınır. Geneli itibariyle bakıldığın güzel bir etkinliğe imza atıldı.

Halk Sağlığı İl Müdürlüğü Taka'nın eski binasinda!
Halk Sağlığı İl Müdürlüğü yeni binasına taşınmaya hazırlanıyor.

Halk Sağlığı İl Müdürlüğü'nün Yavuz Selim Bulvarı Tanjant yolu üzerinde Taka Gazetesinin boşalttığı eski binayı komple kiraladığı ve önümüzdeki günlerde tasinacağı söyleniyor.

Kurt TTL karşısına Taşınıyor

Aile Politikaları ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğüne atanan Ahmet Kurt kuruma yeni bir ivme kazandırmaya son derece kararlı görünüyor.

Kaymaklı mahallesinde bulunan rehabilitasyon merkezine ait binayı boşaltma kararı alan müdür Kurt'un , Avni Aker Stadyumu yanında bulunan Tansa mağazası üzerine taşınmak için bakanlık nezdinde girişimlere başladığı dile getiriliyor.          

Ankara 'nın Kahramanları

Ankara da gerçekleştirilen Trabzon tanıtım günlerini baştan koordine eden İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ve Vali Yücel Yavuz Ankara'nın kahramanı oldular. İki isim Tanıtım günlerinin organize edilmesi ve tüm konukların davet edilmesinden başlayan süreci yöneten 3 gün boyunca tüm üst düzey konukları dış kapıda karşılayıp uğurladı.

Satış  standlarını önceki yıllara göre çok daha ucuza kiralayanlar da "bu tanıtım işinin iki kahramanı var  Bakan Soylu ve Vali Yavuz'dur" diyorlar . 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler