Anahtar Deliği 28.08.2020

Anahtar Deliğinden bakmaya devam edeceğiz.

Anahtar Deliği 28.08.2020

BÖYLE GİDERSE TÜRKİYE’DE BÜTÜN TAKIMLAR BİR GÜN CEZA ALIR!

Fenerbahçe'nin son açıklaması ne demek? 
Bu soruya soruyla yanıt verelim..
Şike nedeniyle Avrupa'dan ceza alan kim? 
Fenerbahçe.
Peki Trabzonspor neden reddedildi?
Şikeden ceza alan Fenerbahçe’ye haksızca, hukuksuzca Türkiye’de verilen şampiyonluğun geri alınmasını federal mahkemeye taşıdı. Çünkü CAS, UEFA, FİFA’dan TFF’ye yaptırım uygulanmasını istedi. TFF Şampiyonluğu Fenerbahçe’den men cezasına rağmen alıp Trabzonspor’a vermedi diye..
İsviçre Federal Mahkemesi bu başvuruyu uygun görmedi reddetti.
Olan bundan ibaret.
Durum bu! Yani şike yapıldığı reddedildi değil, TFF'ye müdahil olunması reddedildi. Şike sabit. Silemezsiniz.
Bundan sonra TFF Fenerbahçe için UEFA'nın aldığı men kararını yok saydı. Yani bir gün gelecek Fenerbahçe için Türkiye’deki bütün takımlar ceza gelirse şaşırmayın! Sonra Trabzonspor dinlemeliydik ah biz ne yaptık diye cırlamayın! 
Trabzonspor doğru olanı yaptı.
Fenerbahçe bu durumu bile suistimal edip, sanki bir zafer havasında kendi pisliğinin halının altına süpürmeye kalkıp, tribünlere oynayıp, kendi camiasını bile kandırmaya kalktı. 
Ama olmadı tutmadı.

SEL BÖLGESİNDE NURETTİN CANİKLİ’YE İHMAL İDDİASI

Giresun Dereli’de sel sonucu yıkılan köprü ile ilgili ilginç bir iddia ortaya atıldı. 
Bu iddia ilginç olduğu kadar korkunç! 
Çünkü büyük bir ihmal var.
2011 yılında yıkım kararı çıkarılan köprüye hükümet tarafından ödenek çıkarıldı.
Fakat bu ödeneği Dereli Belediye Başkanı K. Zeki Şenlikoğlu, bu parayı başka yere kullandı. Sonuç olarak köprü yıkıldı. 
Belediye Başkanını kim korudu neden yaptırım uygulanmadı? 
Bu soruların ucu  AK Parti Genel Başkanı Yardımcısı ve Giresun Milletvekili Nurettin Canikli’ye çıkıyor. 
Başkan Canikli’ye çok yakın hatta yakını olduğu Giresun’da dillendirilenler arasında.  Bu iddiaya Nurettin Canikli ne diyecek? 
Gözler ona çevrildi. 

GÜYA KAVGA ETMİŞLER KONUŞMUYORLARMIŞ! 

Son bir aydır ısıtılıp ısıtılıp önümüze koyulan bir  iddia var. 
Trabzonspor Asbaşkan Mehmet Yiğit Alp ve Başkan Yardımcısı  Ertuğrul Doğan  ile alakalı..  
‘Kavga ettikleri’, ‘konuşmadıkları’ yönünde olmayan anları pazarlamaya kalkanlar olduğunu görüyoruz.
Böyle bir şey yok!
Olamaz!
Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, Asbaşkan Mehmet Yiğit Alp ve Başkan Yardımcısı Ertuğrul Doğan üçlüsü kafa kafaya vermiş, kulübün sportif ve mali anlamdaki her adımında tüm yönetimle birlikte varlar, fikir alış verişi yaparak kulübün önünü açacak kararlar alıyorlar.
Zaten bu şekilde çalışmalarının yansımalarını görüyoruz. 
Transfer konusunda menajer oyunlarından tutun da ekranlarını tetikçilerle doldurup bordo mavi camiayı yıpratmaya kalkanlara nefes aldırmıyorlar, çökertilmeye çalışılan algı operasyonlarını bertaraf ediyorlar.

BİZ ÜSTÜMÜZE DÜŞEN GÖREVİ YAPALIM!

Balık üretiminin yüksek olduğu Trabzon’un Çarşıbaşı İlçesi yine diken üstünde. Çünkü Balık sezonuna az kaldı. Önümüzdeki ay balık sezonu açılacak. Şimdiden Çarşıbaşı’nın siyasetçilerine, belediye başkanına, kaymakamına, siyasi parti liderlerine, sivil toplum örgütü temsilcilerine, emniyetine, jandarmasına, fabrika sahiplerine birçok kesime vatandaşlar çağrılar yapmaya başladılar. 
Geçmiş dönemdeki gibi 2 ay boyunca ilçenin balık kokup kokmayacağı yönünde yapılan bu çağrılara henüz cevap verilmedi. 
Çarşıbaşı İlçesi’nde yaşayan fabrikaların olmasından yana bir şey dedikleri yok. Sonuçta istihdam sağlayan ilçenin ekonomisini canlandıran tesisler. Bu tesislerin olması çok büyük şans Çarşıbaşı için. Lakin bu tesislerin yaydığı kötü kokular da en az verdikleri ekonomik değer kadar yarar sağlarken zarar da veriyorlar. Bu konuda bazı girişimlerde bulunulmalıdır. Şimdiden uyarıyoruz. Vatandaşlar tedirgin. Çarşıbaşı Kaymakamlığı adım atmalıdır. Daha önce böyle bir adım atıldı. Kaymakamlık fabrika sahiplerinden imzalı yazılı ‘koku yaymayacağız’ sözü almıştı ama takan olmadı. Bu defa da olacağını düşünmüyoruz. Lakin şimdiden biz uyaralım. Bu kadar biz üstümüze düşen görevi yapalım dedik.

GÜMÜŞHANE’DEN YÜKSELEN KORKUTUCU SES; “YENİ HASTANEDE REZALET YAŞIYORUZ”

Gümüşhane’den takipçimiz Hakan Aykutan bir isyanı dile getirdi.
Gümüşhane’de sağlık sisteminin çöktüğünü ifade ederek, “Gümüşhane Devlet Hastanesi hali hazırda bir işe yaramazken birde pandemi bahanesi ile tamamen işe yaramaz hale gelmiştir.
Randevu almak için arıyorsunuz randevu yok, sıra almaya sabahın köründe gidiyorsunuz ayakta hasta almıyorlar. İki doktordan biri izinli birinin tayini çıkmış gidiyor. Vatandaş bir anjiyo ünitesi olmadığı için kalp krizi halinde Trabzon yada Giresun’a sevk ediliyor yolda çile çekiyor.
Yeni hastane rezaleti devam ediyor. Olmadığı ve olmayacağı herkes tarafından anlaşılsa da hala ısrarla yapılmaya çalışılıyor.
Milletin yüzüne kara sürüp eline ayna verdiler ancak hala padişahım çok yaşa diyen kafalar yüzünden hem devletin imkanları ve paraları boşa gidiyor hem de şehir insanı ilkel şartlar altında sağlık hizmeti almaya çalışıyor.
Allahtan aile hekimlikleri varda şehir insanı iyi kötü bakılıyor, İmkanı olanda mecburen Trabzon’a gidiyor.” dedi.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler