Anahtar Deliği 28.07.2017

Anahtar Deliği 28.07.2017

Anahtar Deliği 28.07.2017
BAŞKAN ALTUNBAŞ BIRAKIYOR MU?

AK Parti Ortahisar İlçe Başkanlığını iki dönem başarılı bir şekilde yürüten Temel Altunbaş, “Eylül ayında yapılacak ilçe kongresinde ilçe Başkanlığına aday olmayı düşünmüyor bu bir nöbettir” diyor.

MENTEŞOĞLU AKP’NİN KARNESİDİR!

CHP Trabzon İl Başkan Yardımcısı Handan Menteşoğlu AKP iktidarının 15 yılında aldığı karne budur. Ülke ekonomisi iflas etmiştir” diyerek düzenlediği karneyi yayınladı.

MİLLETVEKİLİ ÖZTÜRK

AK Parti Giresun Milletvekili Cemal Öztürk uzun yıllar KTÜ’de Öğretim Görevlisi ÇAYKUR Genel Müdür Yardımcısı, FKB Genel Müdürlüğü ve BMC Kamyon Sanayi CEO’su olarak görev yaparken İzmir MÜSİAD Başkan lığı görevini de yürüttü. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın talebi üzerine siyasete giren Milletvekili Öztürk, yalnız Giresun değil tüm Karadenizlilerin Ankara’daki tek adresi, kim gelirse tayin, terfi ataması ile ilgilenen eşine ender rastlanan milletvekili!

BAKAN BAK’A ZİYARET

Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşık Bak’ı makamında ziyaret eden AK Parti Trabzon Milletvekili Av. Salih Cora Trabzon’da yapılan ve yapılacak olan spor yatırımlarını masaya yatırdılar.

TRABZON’A YENİ MAHKEME ZOR

Yargıtay’ın yükünü azaltmak için ülke çapında 7 ayrı bölgede kurulan 14-15 Vilayete bakan İstinaf ve Danıştay’ın yükünü hafifletmek için kurulan Bölge İdare Mahkemelerinden biri Samsun’a. Tamamen 1. sınıf hakimlerden oluşan Samsun İstinaf Mahkemesinde yapılan istatistikte toplam dosya sayısının %20’si Trabzon’dan gelen dosyalardan, Bölge İdare Mahkemesine ise gelen toplam dosya sayısının %15’i Trabzon’dan gelen dosyalardan oluşuyormuş. HSYK bu rakamlara göre Trabzon’da yeni bir istinaf ve bölge idare mahkemesi kurması çok zor gibi görünüyor.

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler