Anahtar Deliği - Trabzonlu futbolcunun Liverpool’lu futbolcuya selamı - 28.06.2021

Haber61 yazarı Turgay Beşyıldız, geçmiş yıllardan güzel bir anısını paylaşınca Trabzonspor’un eski futbolcularından Trabzonlu futbolcu Ergin Keleş de ona katıldı.

Anahtar Deliği - Trabzonlu futbolcunun Liverpool’lu futbolcuya selamı - 28.06.2021

Oyman’dan şeffaflık göndermesi

CHP Trabzon Ortahisar İlçe Başkanı Fatih Suat Oyman, geçtiğimiz günlerde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın belediyelerden şeffaflık ve ihaleleri canlı yayınlamaları konularındaki talebiyle ilgili Ortahisar Belediyesi’ne bir göndermede bulundu.

Oyman “Cumhuriyet Halk Partisi yerel yönetimlerde şeffaflık uygulamasının ardından yıllar sonra iktidar partisinden “şeffaflık” kelimesi duyduk. Ortahisar Belediyesi’nde örnek verirsek; mayıs ayındaki meclis toplantısında sitesinde 30.000 TL’lik bir yatırım sebebiyle canlı yayından vazgeçildiğini öğrendik, Ortahisar Belediyesi iştirak şirketinin bırakın şeffaflığı ihaleye girmediğini zaten söylemiştik. Yıllar geçiyor uygulamasını göremedik, bu mantıkla görür müyüz bilmem.” İfadelerini kullandı.

Öte yandan Oyman’ın bahsettiği meclis toplantısında canlı yayın için ilk olarak 100 Bin Liralık maliyetten bahsedilmişti. Belediyelerin meclis canlı yayını yapması için bahsi geçen rakamların oldukça uçuk olduğunu da dile getirmek gerekiyor. Hali hazırda belediyelerde maddi olarak işin en külfetli kısmı olan kameralar zaten bulunuyor. Gerisi çok daha uygun rakamlara çözülebilir. Bizlerde, kendilerine (eğer böyle bir düşünce varsa) bu işi hali hazırda yapanlardan fikir almalarını öneririz…


Trabzonspor taraftarı yine aynı!

Trabzonspor’un yeni transferi Fode Koita dün akşam saatlerinde Trabzon’a geldi.

Gineli forvet için bugün imza töreni düzenlenmesi planlanıyor.

Koita’nın havalimanı görüntülerini Haber61 yine canlı yayınla sizlere aktardı.

Ancak burada dikkatimizi bir durum çekti.

Geçen yılın başında Sörloth’a yapılan muamaelenin bire bir aynısı Koita’ya da yapıldı.

Gelen mesajlarda futbolcuyu dışlamaya yönelik söylemler vardı.

Yönetimin ona verdiği ücret eleştirilebilir, teknik direktörün bu futbolcuyu seçmesi de eleştirilebilir.

Ancak burada futbolcuya hakaret edilecek daha sahaya çıkmadan yerden yere vurulacak bir durum yok.

Bu alışkanlığımızdan ne yazık ki vazgeçemiyoruz.

Fode Koita artık Trabzonspor’un futbolcusu, diğerleri nasıl sahipleniliyorsa o da sahiplenilmeli, destek verilmeli.

Bu dakika itibariyle bu eleştirilerin faydası olmaz, zararı olur.

Bu tavır Trabzonsporlular’a yakışmıyor.

Biraz daha sağduyu…


Trabzonlu futbolcunun Liverpool’lu futbolcuya selamı

Haber61 yazarı Turgay Beşyıldız, geçmiş yıllardan güzel bir anısını paylaşınca Trabzonpor’un eski futbolcularından Trabzonlu futbolcu Ergin Keleş de ona katıldı. İkilinin muhabbeti güzel anıları öğrenmemizi de sağladı.

Beşyıldız 2010 yılında Song ve Ergin Keleş ile birlikte çekilmiş olduğu fotoğrafı paylaşarak “Güzel adamlardı... Şimdi 45 yaşında olan Kamerunlu Rigobert Song ve 34 yaşında olan, sezonu Adanaspor'da tamamlayan Trabzonlu Ergin Keleş. Trabzonspor'da bir idman sonrası..” ifadelerini kullandı.

Bu paylaşıma yanıt veren Ergin Keleş, Song ile ilgili bir anısını paylaştı. Ergin anısını şu şekilde anlattı “Bir antreman öncesi tesislerde Liverpool maçını izlerken yanımda sürekli ‘yapma Jamie, hadi Jamie’ deyip duruyordu. Tanıyormusun diye sordum evet dedi. İnanmadım sonra bana ‘genç adam ben R. Song’ dedi ve antreman sonrası telefonla konuşurken benden Jamie Carragher’a selam iletti”

Beşyıldız Song için “Nereye gitse, oradaki ve karşı takımdaki Kamerunlu oyuncular ya da taraftarları etrafını sarıyordu. Gerçekten Kamerun futbolunda büyük bir isimdi. Bizzat gördüm.” derken Ergin Keleş bu kez kendisinin Beşyıldız’la tanışma hikayesini anlattı.

Ergin okuyanları gülümseten anısını böyle anlattı;

“O halde seninle tanışmamı da ekleyeyim. Yurtdışı kampı için havaalanında pasaport kontrolü sırasında ben İngilizce konuşunca arkamdan ‘Ergin senin İngilizcen var he?’ diye bir soru duydum. Sonra sorunun sahibine sıra gelince memura kendisini ‘i am Turgay Five star’ olarak tanıttı.”

Anahtar Deliği 28.06.2021

MHP’den mahallelere çıkarma

MHP Trabzon İl Teşkilatı uzun süredir sahada çalışmalarını sürdürüyor.

Başkan Bekir Sıtkı Tarım önderliğinde yönetim kurulu üyeleri hemen her gün STK’lar meslek odaları, esnaf ve vatandaş ziyaretleri yapıyor.

Tarım ve ekibinin son adresi mahalle muhtarları oldu.

Ekip, Sanayi Mahallesi Muhtarı Yaşar Cemal Atasoy, Bahçecik Mahallesi Muhtarı Sezayi Öztürk ve 2 Nolu Beşirli Mahallesi Muhtarı Murat Kaya’yı ziyaret etti. Muhtarlarla sohbet eden MHP’liler kendilerine çalışmalarında başarı dileklerinde bulundu.

Anahtar Deliği 28.06.2021

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
8 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler